Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pele a fost operat de o tumoră la colon - El se simte bine

Publicat:

Fostul international brazilian Pele, in varsta de 80 de ani, a fost operat de o tumora la colon. El afirma ca se simte bine, potrivit news.ro.

" ca ma simt bine si ca medicii Fabio si Miguel au grija de mine. Sambata am fost supus unei interventii chirurgicale pentru retragerea unei leziuni suspecte la colon. Aceasta tumora a fost identificata la testele de saptamana trecuta", a scris Pele pe retelele de socializare.

Citește și: Poziție FERMA a șefului DNA in fața judecatorilor din CSM - Respinge ALEGAȚIILE acestora....

Pele a jucat 92 de meciuri…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marian Cozma a fost operat de urgența. Cum se simte cantarețul dupa intervenție: „Am avut infecție” / VIDEO

00:35, 13.05.2024 - Marian Cozma a trecut prin momente dificile din cauza durerilor cu care s-a confruntat. Cantarețul de muzica de petrecere a povestit fanilor sai despre starea sa de sanatate. Marturisește ca se simte mai bine, dar se afla sub supraveghere medicala.

Florin Piersic a fost operat! Cum se simte actorul in aceste momente

19:25, 09.05.2024 - Florin Piersic a fost operat! Reprezentanții Spitalului Foișor din Capitala au transmis astazi ca actorul in varsta de 88 de ani a ajuns in stare grava și a fost transferat joi dimineața la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular București. Iata cum se simte in aceste momente!

Florin Piersic a fost operat in ziua de Paști. Cum se simte marele actor

12:36, 07.05.2024 - Actorul Florin Piersic a fost supus unei intervenții chirurgicale duminica, 5 mai, la Institutul Inimii din Cluj-Napoca. Chirurgii au descoperit ca infecția, inițial localizata la nivelul genunchiului, s-a extins catre zona stimulatorului cardiac al actorului. La varsta de 88 de ani, Florin Piersic…

Cum se simte Florin Piersic, dupa ce a fost operat. Cele mai noi informații despre starea de sanatate a marelui actor

13:01, 01.05.2024 - Care este starea de sanatate a lui Florin Piersic, dupa ce a fost operat de urgența. Cum se simte indragitul actor in prezent. Specialiștii au oferit cele mai noi informații cu privire la situația mestrului.

Performanța medicala romaneasca: Neurochirurgii i-au redat vederea lui Andrei, un tanar de 14 ani, dupa ce l-au operat de o tumora gigant orbitala de 8 cm

13:26, 16.04.2024 - Lumina din intunesric: Neurochirurgii dijn cadrul Spitalului Clinic de Urgența „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași i-au redat vederea unui tanar de 14 ani dupa ce l-au operat de o tumora gigant orbitara de 8 centimetri.

Iasi: Un baiat si-a recapatat vederea dupa ce neurochirurgii i-au operat o tumora oculara de 8 centimetri

11:20, 16.04.2024 - O echipa de medici de la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi au redat vederea unui baiat de 14 ani, dupa ce i-au operat de o tumora orbitara gigant, de opt centimetri. Managerul Spitalului de Neurochirurgie din Iasi, dr Lucian Eva, a declarat ca un baiat in varsta de 14 ani, din Galati, a trait timp…

Lumina dupa 5 ani de intuneric: adolescent operat la Iași de o tumora gigant orbitara

10:01, 16.04.2024 - Neurochirurgii dijn cadrul Spitalului Clinic de Urgența „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iași i-au redat vederea unui tanar de 14 ani dupa ce l-au operat de o tumora gigant orbitara de 8 centimetri.

Cum se simte Nicu Covaci, dupa ce a fost operat pe creier. Mesajul postat de trupa Phoenix, la cateva ore de la intervenția chirurgicala

18:50, 22.03.2024 - Astazi, Nicu Covaci a ajuns pe mainile medicilor din Timișoara, dupa ce a fost operat de urgența pe creier. Liderul trupei Phoenix a trecut printr-o intervenție chirurgicala delicata, ce a durat aproximativ șase ore. Cum se simte in prezent.


Ce parere ai despre aceasta stire?