Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Peaches Geldof şi-a scos burtica în lume

Publicat:

Ne-am obisnuit ca petrecareata sa faca glume, dar iata ca nu este cazul si acum. Dupa...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravida. Soția lui Sese va aduce curand pe lume un baiețel

18:10, 13.05.2024 - Giovana și Sese vor deveni in curand parinți de baiat. Frumoasa caștigatore a sezonului 5 Mireasa a aparut recent la un eveniment intr-o rochie colorata, care i-a evidențiat burtica de gravida.

Andreea Sasu, noi imagini cu burtica de gravida! Cat de bine arata iubita lui Phillipp Plein / FOTO

09:30, 12.05.2024 - Andreea Sasu se pregatește sa devina mama pentru prima data și trece prin cea mai frumoasa perioada a vieții sale! Romanca i-a furat inima lui Philipp Plein și in curand vor deveni parinții unui bebeluș. Pana atunci, Andreea Sasu a publicat noi imagini cu burtica de gravida. Iata cat de bine arata romanca!

Vladuța Lupau, portret induioșator de familie cu burtica de gravida la vedere. Cum arata acum interpreta: „Sunteți superbi!”

15:55, 10.05.2024 - Vladuța Lupau și-a luat prin surprindere fanii cu un portret induioșator de familie, chiar de Paște. Interpreta de muzica populara s-a lasat pozata cu burtica de gravida la vedere intr-o ipostaza emoționanta.

Cristina Șișcanu, filmata mangaindu-si burtica. Anuntul facut de vedeta: „Ne intoarcem patru?”

13:05, 03.04.2024 - Cristina Șișcanu surprinde din nou. Vedeta și-a obișnuit fanii sa-i țina la curent cu tot ce se petrece in viața ei, iar de data aceasta a reușit sa starneasca amuzamentul acestora, dar și sa ridice semne de intrebare. Prezentatoarea TV s-a filmat mangaindu-si burtica. Cristina Șișcanu și Madalin Ionescu,…

Iubita romanca a lui Philipp Plein s-a afișat cu burtica de gravida. Andreea Sasu radiaza de fericire

19:01, 28.03.2024 - Nu se mai ascunde! Andreea Sasu, iubita romanca a lui Philipp Plein, a postat pe Instagram primele imagini cu burtica de gravida. Celebrul model radiaza de fericire de cand s-a impacat cu celebrul designer german! Andreea Sasu, primele imagini cu burtica de gravida Andreea Sasu a revenit in brațele…

Ana Baniciu s-a filmat cu burtica de gravida, la vedere. Cum arata aceasta in 5 luni de sarcina

17:20, 26.02.2024 - Ana Baniciu, una dintre cele mai iubite cantarețe din Romania, a atras din nou atenția fanilor și criticii cu o postare recenta pe contul sau de Instagram. Cat de mare a crescut burtica de gravida.

‘Am o burtica de parca sunt gravida’. Andra Maruța a recunoscut cate kilograme are in plus

23:15, 24.02.2024 - Andra Maruța a decis sa renunțe la dietele stricte și sa se bucure de corpul pe care il are, chiar daca a fost supusa unor critici aspre din partea fanilor pentru kilogramele in plus. In timpul emisiunii „Romanii au talent” de vineri seara, 23 februarie 2024, artista a facut dezvaluiri neașteptate despre…

Cuvinte cheie:

burtica peaches geldof

Ce parere ai despre aceasta stire?