Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pe urmele barbarilor – aplicație de tip hartă interactivă, la Muzeul de Istorie Suceava

Publicat:
Pe urmele barbarilor – aplicație de tip hartă interactivă, la Muzeul de Istorie Suceava

Muzeul Național al Bucovinei implementeaza, in perioada februarie – octombrie 2024, proiectul cultural Pe urmele barbarilor, cofinantat de Administratia Fondului Cultural National, Sesiunea de finanțare I/2024, Aria Patrimoniu Cultural Material. Valoarea totala a proiectului este de 99.595 lei din care 80.795 lei reprezinta finanțarea nerambursabila acordata de Administrația Fondului Cultural Național. Ce vom face in […] The post Pe urmele barbarilor – aplicație de tip harta interactiva, la Muzeul de first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe svnews.ro…  

Sursa articol si foto: svnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Muzeul Național al Bucovinei deschide la Școala Gimnaziala din Baișești-Cornu Luncii doua expoziții itinerante

18:40, 23.04.2024 - Muzeul Național al Bucovinei deschide la Școala Gimnaziala din Baișești incepand cu 17 aprilie pana pe 30 iunie 2024 doua expoziții itinerante, care au fost realizate de catre muzeograf dr. Mihai Aurelian Caruntu, din cadrul Muzeului Național al Bucovinei din Suceava. Prima dintre ele și care este deja…

Poiectul cultural „Pe urmele barbarilor”, aplicație de tip harta interactiva, la Muzeul ...

12:20, 18.04.2024 - Muzeul Național al Bucovinei implementeaza, in perioada februarie – octombrie 2024, proiectul cultural „Pe urmele barbarilor", aplicație de tip harta interactiva, la Muzeul de Istorie Suceava.Proiectul este cofinantat de Administratia Fondului Cultural National  - Aria ...

Muzeul Național al Bucovinei scoate la concurs doua posturi la Muzeul de Istorie Siret – Memorialul Holocaustului Evreilor din Bucovina

19:10, 17.04.2024 - Muzeul Național al Bucovinei, o instituție a Consiliului Județean Suceava, scoate la concurs doua posturi la Muzeul de Istorie Siret – Memorialul Holocaustului Evreilor din Bucovina. Organizam la sediul instituției din Suceava, strada Ștefan cel Mare, nr.33, județul Suceava, concurs pentru ocuparea…

Festivalul de Arta Medievala „Ștefan cel Mare”, nominalizat la „Destinația Anului”, ediția 2024

10:46, 16.04.2024 - Festivalul de Arta Medievala „Ștefan cel Mare”, nominalizat la „Destinația Anului”, ediția 2024, la categoria „Atracții cultural-educative” Toți cei care iubesc Cetatea de Scaun a Sucevei și evenimentele care se organizeaza aici, sunt invitați sa voteze Festivalul de Arta Medievala „Ștefan cel Mare”,…

Expoziția ”Mineralia” revine la Muzeul de Științele Naturii din Suceava. Bijuterii din pietre fine, pietre semiprețioase sau pietre prețioase

14:00, 11.04.2024 - Muzeul Național al Bucovinei organizeaza in perioada 26 – 28 aprilie 2024, Mineralia, ediția de primavara. Expoziția este deschisa la Muzeul de Științele Naturii, unde sunt expuse mineralele brute in stare naturala, cristale cu cele mai diverse forme, agate, geode, esantioane de colecție, obiecte decorative…

Ciocolata „Ștefan cel Mare”, de azi, la magazinul de suveniruri al Muzeului de Istorie Suceava. ”Un sortiment cu ingrediente „puternice” precum personajul careia ii este dedicata”

14:35, 07.03.2024 - Anul acesta, la 520 de ani de la trecerea in veșnicie a voievodului Ștefan cel Mare, Muzeul Național al Bucovinei a pregatit pentru publicul sau o noua surpriza! Ciocolata ȘTEFAN CEL MARE, rețeta creata in colaborare cu partenerul nostru tradițional, PRALIN Group of Companies. Un sortiment cu ingrediente…

”Simte istoria”,  proiect nou al Muzeului Național al Bucovinei la Cetatea de Scaun a Sucevei destinat elevilor cu deficiențe auditive și vizuale

22:35, 05.03.2024 - Odata cu redeschiderea Cetații de Scaun a Sucevei și din dorința de oferi șanse egale de participare la activitațile de educație muzeala mai multor copii, Muzeul Național al Bucovinei vine anul acesta cu un proiect nou, ce se va desfașura pe tot parcursul anului școlar, in cadrul Serviciului Cetatea…

„Povestea scrierii și a instrumentelor de scris” – atelier de caligrafie – la Muzeul Național al Bucovinei, ediția 2024

17:45, 05.02.2024 - In perioada 26 februarie – 1 martie 2024, Muzeul Național al Bucovinei deruleaza proiectul de educație muzeala „Povestea scrierii și a instrumentelor de scris”, atelier de caligrafie. Activitațile se vor desfașura la Muzeul de Istorie, de luni pana vineri, intre orele 10 – 13. Programul de educație…


Ce parere ai despre aceasta stire?