Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pauză de carne, nu și de gust. Ce punem pe masă când avem vegetarieni în casă?

Publicat:

Azi iți propunem rețete fara carne. Dincolo de a fi o moda, ovo-lacto-vegetarianismul e bun pentru sanatate, fie ca-l adopți ca mod de viața, fie ca-l testezi, din timp in timp, ca sa mai scapi de toxinele acumulate in organism sau pentru ca ții posturile de peste an. Și, contrar parerii carnivorilor, mancarea vegetariana nu e lipsita de gust. Din contra! Iata ce bunatați poți prepara din legume, verdețuri, branza și oua. Chec aperitiv cu dovlecei/VIDEO Ingrediente: 1/2 kg dovlecei, 4 oua, 150 ml ulei, 200 ml lapte, 300 g branza telemea, 350 g faina, sare, piper. Preparare: se rad dovleceii și…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Placinta invartita cu spanac. Rețeta simpla pentru un aperitiv de post delicios

08:51, 08.04.2024 - Placinta cu spanac poate fi preparata pentru oricare dintre mesele zilei, dar și pentru gustarea din pauza de masa de la birou. Nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru a o pregati. Poți folosi pentru umplutura atat spanac proaspat, cat și congelat. Iese la fel de gustoasa in ambele variante.Aluatul…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede prelungirea limitarii adaosului comercial la alimentele de baza

15:15, 27.03.2024 - Conform actului normativ „prezenta ordonanta de urgenta se aplica pana la data de 31 decembrie 2024”.Social-democratii au transmis, intr-un comunicat de presa, ca „decizia PSD vine in urma numarului mare de solicitari din partea cetatenilor pentru mentinerea limitarii adaosului comercial la alimentele…

Victorie pentru consumatori: Plafonarea adaosului comercial la alimente va fi prelungita pana la finalul anului 2024. Lista produselor, conform ordonanței adoptata de Camera Deputaților

10:46, 20.03.2024 - Proiectul a fost adoptat in Plenul Camerei Deputaților cu 194 de voturi pentru, 44 impotriva, 10 abțineri.Anterior, Senatul daduse unda verde acestei inițiative in februarie. Florin Busuioc a ajuns de la 110 kilograme la 86 in noua luni. Care este dieta secreta cu ajutorul careia a reușit sa slabeasca…

Prețuri. Ce s-a scumpit și ce s-a ieftinit in februarie

10:00, 13.03.2024 - Rata inflației a scazut ușor. Rata anuala a inflatiei in luna februarie 2024 comparativ cu luna februarie 2023 a fost 7,2%, a anunțat Institutul Național de Statistica. Rata anuala a inflatiei a crescut in ianuarie la 7,4%, de la 6,7% in decembrie. Pe de alta parte, rata medie a modificarii prețurilor…

Pogacele cu branza și unt. Rețeta pentru gustari delicioase

11:15, 11.03.2024 - Rețeta se prepara ușor, din ingrediente simple și foarte accesibile, iar pogacelele ies moi și pufoase, dar și foarte gustoase.Aceste pogacele de casa pot fi preparate și pentru pauza de masa de la birou. Sunt ideale și pentru momentele cand vin prietenii in vizita și stați la povești sau urmariți emisiunea…

Rețeta mucenici moldovenești insiropați

09:20, 07.03.2024 - Pe data de 9 martie, in calendarul ortodox se praznuiesc Sfinții 40 de Mucenici, motiv pentru care gospodinele din toate colțurile țarii pregatesc rețete de mucenici. Mai jos iți spunem care sunt cele mai bune rețete pentru mucenici moldovenești insiropați.Mucenici pufoși, mucenici fierți in zeama sau…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…


Ce parere ai despre aceasta stire?