Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru trucuri pentru a folosi cojile de lămâie. Nu le mai arunca la gunoi!

Publicat:

De multe ori, ajungem sa aruncam la gunoi lucruri care ne mai pot fi inca de folos. In aceasta categorie intra, fara doar și poate, cojile fructelor. Afla, din randurile de mai jos, patru trucuri pentru a folosi cojile de lamaie. Patru trucuri pentru a folosi cojile de lamaie de lamaie sunt un […] The post Patru trucuri pentru a folosi cojile de lamaie. Nu le mai arunca la gunoi! appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cu ce sa ungi drobul dupa ce l-ai pus in tava. Bucataresele iscusite așa procedeaza și iese absolut delicios

16:15, 04.05.2024 - Daca vrei sa faci un drob perfect, afla cu ce trebuie sa il ungi imediat dupa ce l-ai pus in tava. Nu uita de acest truc, daca vrei sa iasa perfect, fara sa se arda sau sa fie prea moale. Iese absolut delicios și se va rumeni exact ca in carțile de bucate. Trucuri pentru […] The post Cu ce sa ungi drobul…

Siropul special cu care sa ungi cozonacii. Devin aurii ca in reviste, iar gustul va fi unul aparte

18:50, 23.04.2024 - Daca vrei cozonaci ca in reviste, aurii și crocanți, afla cu ce trebuie sa ii ungi. Exista un sirop special cu care se dau aceștia imediat dupa ce au fost scoși din cuptor. Care este ingredientul secret, ce le aduce un gust aparte. Trucuri pentru cei mai buni cozonaci Se apropie Paștele și deja ne […]…

Adina Buzatu, trucuri in materie de moda. Ținutele negre subțiaza, iar cele deschise la culoare ingrașa? Stilista spulbera mitul VIDEO EXCLUSIV

15:55, 08.04.2024 - Adina Buzatu este una dintre cele mai cunoscute creatoare de moda, specializata mai ales in vestimentația masculina. Aceasta este fondatoarea conceptului TRENDS by Adina Buzatu. Vedeta a fost prezenta, recent, la un eveniment special din București și a oferit un interviu exclusiv pentru Playtech Știri.…

Ce sa adaugi la final in compoziția de chiftele. Gustul e cu totul deosebit, se vor topi in gura

11:55, 27.03.2024 - Chiftelele reprezinta un preparat adorat de romani și sunt și ușor de preparat. Asta daca ținem cont de sfaturile bucatarilor cu experiența. Pentru ca ele sa iasa perfecte și sa aiba un gust deosebit, iata ce sa adaugi la final in compoziția de chiftele. Trebuie sa țineți cont de acest truc! Trucuri…

Ce poți gati cu resturile de mamaliga. Nu le vei mai arunca la gunoi, idei de preparate absolut delicioase

10:15, 23.03.2024 - Ce poți gati cu resturile de mamaliga, una dintre cele mai indragite garnituri romanești. Aceasta se poate servi calda și moale, dar poate fi mancata chiar și dupa ce s-a racit și intarit. Romanii prefera sa manance multa mamaliga, mai ales ca acest aliment se poate combina ușor cu alte mancaruri savuroase.…

Cate zile rezista un borcan deschis de sos de paste in frigider. Nu-l mai folosi dupa aceasta perioada

13:51, 10.03.2024 - Daca nu aveți timp de gatit, sosul pentru paste din comerț poate fi de mare ajutor sa pregatiți o cina delicioasa. Insa trebuie sa știți ca acesta trebuie pastrat in condiții optime pentru a nu se strica. Cate zile rezista un borcan deschis de sos de paste in frigider? Multe gospodine nu țin cont de…

7 trucuri ca sa reduci praful din casa. Detaliile care te vor ajuta enorm

10:10, 06.03.2024 - Oricine iși dorește o casa curata și fara pic de praf, care sa miroasa a proaspat. Din pacate, multe gospodine se confrunta cu praful din locuința și cauta soluții pentru a scapa de acesta. De regula, mediul urban este locul unde particulele de praf se formeaza de la trafic, poluare, polen și alte materiale…

O lamaie veche de 285 de ani se vinde cu peste 8.000 de lei. De ce este atat de ravnita

17:05, 15.02.2024 - O lamaie veche de 285 de ani s-a vandut in urma cu puțin timp cu peste 8.000 de lei, in cadrul unei licitații neobișnuite. Totul a pornit de la un cufar din secolul al XIX-lea, care a ascuns ani la rand un secret ce niciunui om nu i-ar fi trecut prin cap. De ce este […] The post O lamaie veche de 285…


Ce parere ai despre aceasta stire?