Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pască fără aluat. Cea mai bună reţetă de pască

Publicat:

Rețeta de pasca fara aluat

Ingrediente:

1 kg branza dulce de vaci 150 g stafide 6 oua 6 linguri de griș 1-2 plicuri de budinca de vanilie 250 ml smantana 250 g zahar  1 plic praf de copt coaja de lamaie esența de vanilie 

Mod de preparare:

Pentru pasca fara aluat se separa intai galbenușurile de albușuri. Intr-un mixer pune branza cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de la lamaie, praful de budinca si praful de copt, smantana, grisul, stafidele, galbenusurile de ou si albusurile batute spuma.

Amesteca pana obții o compoziție omogena. Daca branza este prea moale se mai poate…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de pasca cu branza zburata a bucataresei Sanda Marin

11:15, 02.05.2024 - Rețeta speciala de pasca cu branza zburataPentru inceput, se pregateste umplutura. Se pun intr-o oala de lut 2 litri de lapte, peste care se toarna smantana. Ulterior, acestea ajung pe foc, apoi se toarna in strecuratoare si se lasa o jumatate ora sa se scurga.Iese astfel o branza dulce, care se trece…

Pasca fara aluat, rețeta lui Teo Trandafir de care te vei indragosti. E foarte simplu de preparat

14:45, 30.04.2024 - In aceste zile majoritatea gospodinelor se gandesc la viitoarele preparate delicioase pentru masa de Paște, iar printre rețetele posibile se numara și cea de pasca fara aluat, o rețeta deja testata de Teo Trandafir de care te vei indragosti. Masa de Paște, plina de bunatați Pe 5 Mai creștinii ortodocși…

Socata - bautura minune a primaverii: intarește sistemul imunitar și te ajuta sa slabești. Rețeta tradiționala

22:10, 25.04.2024 - Socul este un remediu natural impotriva tusei, a rinitei, faringitei și bronșitei, iar socata ne ajuta sa invingem bacteriile și virușii, dar și sa scapam de kilogramele in plus.Socata, bautura care alunga bacteriile și virușii, dar și kilogramele in plusSocata, bautura delicioasa, preparata din florile…

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…

Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut

09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…

Ce sa presari peste mucenici dupa ce ii scoți din cuptor. Trucul celor mai iscusite gospodine

13:40, 07.03.2024 - A venit momentul in care pregatim cei mai buni mucenici. Este un desert indragit de toata lumea, iar rețeta este diferita in funcție de zona țarii. Rezultatul este mereu foarte gustos, mai ales daca presarați un anumite ingredient dupa ce ii scoateți din cuptor. Cu ce sa presari mucenicii pentru un…

Cel mai BUN tiramisu de casa. Gata in 10 minute

08:35, 26.02.2024 - Ingrediente: 2 lingurite cafea instant (nes) 2 linguri vin de Marsala 50 g fulgi ciocolata amaruie 225 g Mascarpone 4 linguri whiskey 2 linguri zahar pudra 250 ml frisca ½ lingurita esenta de vanilie 8 piscoturi, rupte in cate 3 bucati 1 lingura cacao, pentru servit Mod de preparare: Cafeaua instant…

Cum se prepara savarina de casa. Secretul celei mai gustoase prajituri

16:46, 19.02.2024 - Savarina se numara printre prajiturile preferate ale romanilor. Ușor de facut și foarte gustoase, reprezinta desertul perfect pentru o masa copioasa. Incercați urmatoarea rețeta și spuneți-ne ce parere aveți. Rețeta savarina gustoasa de casa Cu doar o cautare mica veți gasi nenumarate rețete de savarina.…


Ce parere ai despre aceasta stire?