Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PAȘAPORT DIPLOMATIC. Africa, un continent al contrastelor. De la dictaturi și război civil la dezvoltare spectaculoasă

Publicat:

In fiecare an se celebreaza la nivel mondial. Este momentul in care tarile de pe continentul negru se prezinta unitar si arata ca fac impreuna un singur popor la care lumea trebuie sa se uite cu mai multa atentie. Ambasadori din statele africane vorbesc la despre lumea pe care o reprezinta.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Guvernul declara razboi total evaziunii fiscale: Discutam o masura esențiala

11:30, 13.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anunțat ca se demareaza un Program Multianual de Modernizare și Dezvoltare a Infrastructurii Vamale pana in 2030. Aceste masuri sunt luate pentru a combate mai eficient fraudele, evaziunea fiscala, contrabanda și traficul de droguri.

VIDEO Scene de razboi civil pe teritoriul Franței: Ciocniri violente intre locuitori și forțele de ordine

10:11, 17.05.2024 - Intariri ale poliției franceze au inceput sa soseasca in Noua Caledonie in cadrul unei operațiuni de amploare pentru a recaștiga controlul asupra capitalei Noumea, a declarat vineri (17 mai) cel mai inalt oficial francez din acest teritoriu insular din Pacific.

Lumea n-a mai fost atat de aproape de un razboi nuclear de la criza rachetelor din Cuba, avertizeaza premierul britanic

17:21, 13.05.2024 - Intr-un discurs menit sa-și convinga alegatorii, dupa ce conservatorii au primit o uriașa lovitura la alegerile locale, premierul britanic Rishi Sunak a prezentat un plan pentru urmatorii trei ani, relateaza The Independent.

Romania are cu ajutorul reactoarelor modulare șansa sa devina lider in sectorul nuclear civil european și global

23:35, 17.04.2024 - Este nevoie de o viziune calibrata și integrata asupra proiectului reactoarelor modulare de mici dimensiuni in Romania, care va intra, in perioada urmatoare, in a doua etapa de dezvoltare, transmite Ministerul Energiei, conform jurnalul.ro. „Susținem proiectul reactoarelor modulare de mici dimensiuni…

Nici regiunea, nici lumea nu-si pot permite mai mult razboi: Orientul Mijlociu este pe marginea prapastiei (ONU)

07:51, 15.04.2024 - "Nici regiunea, nici lumea nu-si pot permite mai mult razboi", a declarat duminica secretarul general al ONU, Antonio Guterres, lansand un apel la "retinere maxima" in cadrul Consiliului de Securitate reunit dupa atacul Iranului impotriva Israelului, relateaza AFP, informeaza Agerpres.

Consiliul lui Kirill a emis un „ordin” care spune ca Rusia este intr-un „razboi sfant”, care apara lumea de „Occidentul satanist”

15:00, 28.03.2024 - Participanții la Consiliul Popular Rus prezidat de Patriarhul Kirill au adoptat un „ordin” in care au descris invazia rusa din Ucraina drept un „razboi sfant”, prin care Moscova apara lumea de „Occidentul cazut in Satanism”.

Kremlinul a surprins vineri pe toata lumea

13:25, 22.03.2024 - Kremlinul declara in premiera ca este in razboi. Rusia se considera in razboi din cauza implicarii Occidentului de partea Ucrainei si nu poate permite existenta la granitele sale a unui stat care s-a aratat gata sa foloseasca orice metoda pentru a prelua controlul asupra Crimeei, a declarat vineri purtatorul…

George Simion, in razboi toata lumea din cauza OUG 21/2024: 'Suntem martorii unei lovituri de stat in plina desfașurare'

23:45, 21.03.2024 - George Simion, președintele AUR, descrie situația politica actuala din Romania ca fiind o lovitura de stat, accentuand ca de 13 zile, instituțiile statului nu au reacționat in apararea Constituției și a drepturilor cetațenilor. Acesta critica adoptatrea de catre Guvernul Ciolacu a ordonanței de urgența…


Ce parere ai despre aceasta stire?