Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pârtieee, azi mâncăm ceva delicios! Plăcintă "săniuţa", un preparat demenţial cu brânză telemea, susan şi busuioc

Publicat:

Vladutz, bucatarul de la "Neatza", a revenit în forta si este hotarât sa rasfete telespectatorii cu preparate care mai de care mai delicioase. Astazi, acesta va recomanda un preparat demential, cu brânza telemea, susan si busuion.

Ingrediente:

- Aluat foietaj
- Brânza telemea
- Cartofi
- Mascarpone
- Cascaval
- Oua
- Pasta de rosii
- Susan
- Busuioc

Mod de preparare:

Pentru a gati aceasta placinta este necesar pregatirea a doua compozitii, dupa cum urmeaza:

Cartofii

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum prepari placinta cu spanac, un aperitiv delicios la inceput de vara

09:36, 25.05.2024 - Ce ingrediente sunt necesare pentru placinta cu spanac- 1 pachet de aluat foietaj proaspat sau facut in casa- 500g de spanac proaspat sau congelat- 1 ceapa mare, tocata fin- 2 caței de usturoi, marunțiți- 200g de branza feta, sfaramata- 100g de branza de capra, faramițata- 3 oua mari- 100ml de smantana…

Muschiulet de porc fraged cu mix de salata

00:06, 17.05.2024 - Ingrediente: 1 muschiulet de porc de 500 gr, sare, piper, cimbru, 2 catei de usturoi, 1 punga mix de salata, 1 ceapa rosie, cuburi din branza preferata, ulei, otet balsamic Mod de preparare: Faceti mici gauri si impanati muschiul de porc cu felii de usturoi. Trageti muschiuletul de porc in tigaie, cate…

Tiramisu din cozonac ramas de la Paște. Rețeta rapida și delicioasa din doar cateva ingrediente

11:05, 08.05.2024 - Rețeta de tiramisu din cozonac ramas de la Paște este rapida și delicioasa. Vei avea nevoie de doar cateva ingrediente pentru a pune pe masa un desert de-a dreptul delicios. In plus, nu vei face risipa de alimente și te vei bucura de un rasfaț pentru intreaga familie.Tiramisu din cozonac ramas de la…

Gozmele – rețete placinta turceasca. Cum se prepara și cu ce umpluturi

09:05, 07.05.2024 - Gozmele inseamna un aluat de patiserie nedospit, care se intinde intr-o foaie subțire și se adauga umpluturi diverse. Vezi mai jos cum faci cea mai buna rețeta de placinta turceasca, gozmele.Gozmele, un deliciu culinar turcesc, mini placinte umplute cu diferite amestecuri care mai de care mai delicioase.…

Rețeta de pasca fara aluat. Preparat delicios care se prepara foarte simplu

23:21, 30.04.2024 - Pasca cu branza fara aluat este de fapt… cheesecakeTradiția ca pe masa de Paște sa se afle și pasca vine de la evrei. Legenda spune ca aceștia, grabindu-se sa plece spre Egipt, nu au mai avut timp sa dospeasca aluatul pentru a face paine și astfel a luat naștere pasca. Pentru evrei, acest preparat se…

Placinta creața cu branza sarata. Rețeta turceasca denumita Borek

16:45, 04.04.2024 - Aceasta placinta se deosebește de placintele clasice cu care ne-am obișnuit, atat prin compoziție, cat și prin felul de formare. Nu se formeaza sub forma de straturi, din foi și branza la mijloc. Se formeaza prin plierea foilor umplute cu branza, sub forma de acordeon. Este delicioasa atat servita calda,…

Pericolul uriaș din branza vegetala. „O pasta de amidon, un produs plin de aditivi!”

08:10, 01.04.2024 - Dr. Mihaela Bilic explica motivele pentru care nu trebuie sa consumam branza vegetala. Pe langa faptul ca, din punct de vedere nutrițional,nu aduce beneficii, declanșeaza anumite boli. Intr-o postare pe pagina sa de socializare, nutriționistul spune de ce trebuie sa ne ferim cat putem de un astfel de…

Ce contine branza de post, de fapt. Mihaela Bilic: Are 10 ingrediente! Sorbatatul de potasiu – cel mai periculos

16:15, 20.03.2024 - Medicul nutriționist Mihaela Bilic, despre branza vegetala. Specialista spune ca obiceiul de a inlocui produsul derivat din lactate cu alternativa vegetala este o greșeala. Are in compoziția sa 10 ingrediente, dintre care sorbatatul de potasiu este cel mai periculos. E orice, numai sanatos nu, a concluzionat…


Ce parere ai despre aceasta stire?