Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Partidul Socialiştilor Europeni se reuneşte în Congres la Madrid

Publicat:

Partidul Socialistilor Europeni (PES) se reuneste in Congres vineri si sambata la Madrid, pentru a-si sustine oficial candidatul la presedintia , , si Manifestul electoral in perspectiva alegerilor europarlamentare din luna mai, anunta formatiunea pe site-ul sau.

"Trebuie sa schimbam cursul UE in urmatorul mandat din 2019 pana in 2024. Pe baza activitatii si realizarilor noastre din Parlament in ultimii cinci ani, dorim o noua guvernare bazata pe un nou Pact de dezvoltare durabila. Credem intr-o noua guvernare bazata de un nou Pact de dezvoltare Durabila'',…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

OBIECTIVE DE DEZVOLTARE DURABILA: CONSUM ȘI PRODUSE RESPONSABILE

12:26, 17.05.2024 - DIGI 24 și Confederația Naționala pentru Antreprenoriat Feminin vor merge umar la umar intr-o campanie de conștientizare materializata in FORUMUL 24 TRENDS FOR 2024, o serie de 3 super evenimente distribuite pe toate canalele media.

OBIECTIVE DE DEZVOLTARE DURABILA: SANATATE ȘI BUNASTARE

12:05, 10.05.2024 - DIGI 24 și Confederația Naționala pentru Antreprenoriat Feminin vor merge umar la umar intr-o campanie de conștientizare materializata in FORUMUL 24 TRENDS FOR 2024, o serie de 3 super evenimente distribuite pe toate canalele media.

OBIECTIVE DE DEZVOLTARE DURABILA: FARA SARACIE

12:00, 10.05.2024 - DIGI 24 și Confederația Naționala pentru Antreprenoriat Feminin vor merge umar la umar intr-o campanie de conștientizare materializata in FORUMUL 24 TRENDS FOR 2024, o serie de 3 super evenimente distribuite pe toate canalele media.

OBIECTIVE DE DEZVOLTARE DURABILA: FOAMETE ZERO

12:00, 10.05.2024 - DIGI 24 și Confederația Naționala pentru Antreprenoriat Feminin vor merge umar la umar intr-o campanie de conștientizare materializata in FORUMUL 24 TRENDS FOR 2024, o serie de 3 super evenimente distribuite pe toate canalele media.

EDUCAȚIE PENTRU MEDIU Romania are lipsuri majore in susținerea educației pentru mediu și dezvoltare durabila

18:10, 19.04.2024 - Romania, țara care a adoptat anul trecut o strategie naționala dedicata educației pentru mediu, bifeaza o serie de masuri referitoare la susținerea formarii competențelor in domeniu,... The post EDUCAȚIE PENTRU MEDIU Romania are lipsuri majore in susținerea educației pentru mediu și dezvoltare durabila…

Nebunie la Bruxelles! Parlamentul European da in judecata Comisia Europeana. Ungaria, marul discordiei

14:40, 12.03.2024 - Situație foarte tensionata la Bruxelles, acolo unde Parlamentul European se pregateste sa dea in judecata Comisia Europeana! Motivul: decizia controversata de a debloca fonduri de miliarde de euro pentru Ungaria. Este nebunie la Bruxelles, acolo unde Parlamentul European se pregateste sa dea in judecata…

Jerome Powell reitereaza pozitia ca Rezerva Federala a SUA nu este inca pregatita sa reduca dobanzile

05:55, 07.03.2024 - In remarcile pregatite pentru audierea sa in Congres, miercuri si joi, Powell a spus ca factorii de decizie raman atenti la riscurile pe care le prezinta inflatia si nu doresc sa reduca prea repede dobanzile. ”In luarea in considerare a oricaror ajustari ale intervalului tinta pentru dobanda de politica,…

Marcel Ciolacu : „Republica Moldova trebuie ajutata, vom incerca sa echilibram o dezvoltare economica durabila”

13:50, 27.02.2024 - Republica Moldova si Ucraina trebuie ajutate pentru a deveni sustenabile economic, a transmis premierul Marcel Ciolacu, marti, investitorilor americani prezenti la evenimentul AmCham CEO Business Forum, scrie digi24.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?