Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Paris Hilton, vedetă de film indian VIDEO

Publicat:

"Ma simt foarte bine aici si ador creatiile designerilor indieni”, a spus Paris la o conferinta de presa organizata la Mumbay. O sa port numai haine indiene pe parcursul vizitei mele. O sa ma intalnesc si cu prietenii mei de la Bollywwod. In ultimul timp mi s-a propus sa fac filme la Bollywood. Daca gasesc scenariul potrivit, nimic nu e imposibil. Filmele indiene sunt atat de colorate”, a mai spus ea.

a confirmat ca, la un moment dat, va lansa si o varianta indiana a showului de televiziune BFF (), care are acum versiuni speciale…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Star Matinal. Cum se menține Elena Gheorghe in forma. Alimentele la care a renunțat vedeta: „Secretul...” / VIDEO

09:40, 19.04.2024 - Cum reușește Elena Gheorghe sa se mențina in forma. Vedeta a dezvaluit la ce alimente a renunțat pentru a se bucura de o silueta de invidiat. Ce a marturisit indragita cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Exclusiv! Primele declarații ale Nataliei Mateuț, dupa ce a fost audiata de DIICOT. Ce spune vedeta despre acest lucru

14:05, 12.04.2024 - In presa au aparut informații cum ca Natalia Mateuț a fost audiata de catre DIICOT intr-un dosar al unor inculpați acuzați de trafic de droguri. Reporterii Spynews.ro au contactat-o pe coprezentatoarea de la Xtra Night Show, care ne-a oferit, in exclusivitate, declarații.

Ce a pațit Delia in America. Vedeta a facut totul public: ‘Am boala, nu glumeam’

13:40, 02.04.2024 - Delia, anunț ingrijorator pentru toți fanii ei. Vedeta a vorbit pe rețelele de socializare despre problemele de sanatate cu care se confrunta in acest moment. Se aflain SUA, pentru a susține un turneu, dar se pare ca afecțiunile ii dau batai de cap. Delia, turneu peste Ocean Delia este una dintre cele…

Anastasia Soare, imagini senzație de la petrecerea lui Paris Hilton. Vedeta internaționala și-a sarbatorit ziua de naștere / FOTO

13:35, 20.03.2024 - Paris Hilton și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a implinit 43 de ani. A organizat o mare petrecere de la care nu a lipsit nici Anastasia Soare. „Regina sprancenelor” are o relație apropiata cu vedetele de la Hollywood și a fost alaturi de Paris Hilton, de ziua ei de naștere.


Ce parere ai despre aceasta stire?