Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Paris Hilton își dorește și o fetiță. Mama-surogat i-a născut luna trecută un băiețel

Publicat:

, moștenitoare a lanțului hotelier Hilton, a declarat ca iși dorește sa devina mama unei fetițe. Aceasta declarație vine la scurt timp dupa ce a devenit mama de baiat, acesta fiind adus pe lume de o mama-surogat.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Elena Matei, fosta concurenta Chefi la cuțite, a nascut. Ce mesaj a transmis dupa ce a adus pe lume o fetița

13:45, 14.06.2024 - Elena Matei a nascut! Fosta concurenta Chefi la cuțite sezonul 9 a adus pe lume o fetița și a dat vestea printr-o postare in mediul online. Cum s-a fotografiat pe patul de spital, la cateva ore dupa ce a dat naștere primului ei copil.

Ana Baniciu a nascut un baiețel. Cum a amenajat camera bebelușului in noua casa

10:35, 05.06.2024 - Ana Baniciu a nascut un baiețel perfect sanatos marți, 4 iunie, și traiește cele mai frumoase momente din viața ei. Artista a amenajat camera bebelușului și a angajat deja bona pentru micuț.Ana Baniciu, in varsta de 31 de ani, și partenerul sau, Edi Kovacs, sunt in culmea fericirii dupa ce marți, 4…

Un baiețel perfect sanatos s-a nascut la Spitalul Județean de Urgența din Alba Iulia in noaptea de Inviere

10:30, 05.05.2024 - Un baiețel perfect sanatos s-a nascut la Spitalul Județean de Urgența din Alba Iulia in noaptea de Inviere Un baiețel perfect sanatos s-a nascut la Spitalul Județean de Urgența din Alba Iulia in noaptea de Inviere Un baiețel de 3,3 kilograme a venit pe lume, la Spitalul Județean de Urgența din Alba…

George Simion a devenit tata! Soția sa, Ilinca, a nascut un baiețel

22:10, 24.04.2024 - George Simion este in al nouale cer, dupa ce a primit vestea mult așteptata! Liderul AUR a devenit tata și chiar unul de baiat! Soția sa, Ilianca, a nascut un baiețel de nota 10. Așadar, George Simion a devenit tata pentru prima data, dupa ce soția sa a adus pe lume un baiețel de nota […] The post George…

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Rezultatele testului ADN, pe masa procurorilor: Cine ar fi tatal bebelușului nascut de fetița de 11 ani

12:15, 29.03.2024 - Procuratura a recepționat rezultatele expertizei ADN in cazul fetiței de 11 ani, care a nascut un copl. Surse citate de TV8 , rezultatele ar demonstra ca tatal bebelușului este chiar barbatul plasat in arest preventiv - tatal vitreg al copilei.

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.


Ce parere ai despre aceasta stire?