Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Parchetul Ploieşti, sesizat pentru retrocedarea a 980 de hectare de pădure din Magureni

Publicat:

pentru a sesizat, vineri, Parchetul de pe langa Curtea de in legatura cu modul in care au fost retrocedate 980 de hectare de padure in localitatea Magureni din judetul Prahova, in perioada 2006-2009.

Sesizarea s-a facut ca urmare a concluziilor echipei de control a ANRP, care a extins verificarile in judetul Prahova dupa ce anterior a constatat incalcari ale legislatiei din materia retrocedarilor in localitatile Azuga si Paulesti, precizeaza institutia, potrivit Mediafax.

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lucian Bode: Am sesizat Curtea de Arbitraj a PNL cu privire la candidatura lui Iulian Dumitrescu

21:25, 24.04.2024 - Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca a sesizat Curtea de Arbitraj a PNL cu privire la candidatura lui Iulian Dumitrescu la functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Prahova.

Bode a sesizat Curtea de Arbitraj a PNL dupa ce Iulian Dumitrescu și-a depus candidatura

21:06, 24.04.2024 - Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a sesizat miercuri Curtea de Arbitraj a PNL dupa ce Iulian Dumitrescu și-a depus candidatura pentru un nou mandat la președinția CJ Prahova, susțin surse politice.

Bode: Am sesizat Curtea de Arbitraj a PNL cu privire la candidatura lui Iulian Dumitrescu

21:00, 24.04.2024 - Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a anunțat miercuri ca a sesizat Curtea de Arbitraj a PNL cu privire la candidatura lui Iulian Dumitrescu la functia de presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Prahova, potrivit Agerpres. 

O localitate din Prahova are doar 390 de alegatori inscrisi in Registrul Electoral!

01:30, 11.04.2024 - V.S. Autoritatea Electorala Permanenta a publicat lista cu numarul alegatorilor din localitațile Romaniei, iar in județul Prahova sunt orașe care au mult mai puțini cetațeni cu drept de vot decat unele localitați rurale. In topul numarului de alegatori din Prahova se afla, așa cum era de așteptat, municipiul…

A ars Valea Doftanei. Pompierii s-au luptat cu flacarile pe o suprafața de 6 hectare

09:30, 01.04.2024 - Pompierii din Prahova s-au luptat Incendiu major de padure pe 6 hectare, in zona Valea Doftanei. Un incendiu de padure, care se manifesta pe 6 hectare, a izbucnit duminica, 31 martie, in zona Valea Doftanei.

Gata cu pasul in spate: Baronul PNL de Prahova candideaza cercetat de DNA

22:21, 20.03.2024 - Baronul PNL de Prahova candideaza sub ancheta DNA. Presedinyele Consiliului Judetean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru fapte de coruptie, va candida pentru un nou mandat la sefia CJ, anunta, miercuri seara, PNL Prahova. „Primarii liberali din judetul Prahova au trimis o scrisoare…

Baronul PNL de Prahova candideaza sub ancheta DNA

21:35, 20.03.2024 - Baronul PNL de Prahova candideaza sub ancheta DNA. Presedinyele Consiliului Judetean (CJ) Prahova, Iulian Dumitrescu, cercetat de DNA pentru fapte de coruptie, va candida pentru un nou mandat la sefia CJ, anunta, miercuri seara, PNL Prahova. „Primarii liberali din judetul Prahova au trimis o scrisoare…


Ce parere ai despre aceasta stire?