Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Parcă s-a născut cu vioara în mână. Darius Cocoș a devenit noua stea a României !

Publicat:

Talentul de violonist al lui Darius Cocoș a impresionat juriul, iar Pepe, CRBL, Alina și Dorian au decis sa-l declare marele câștigator al ediției cu numarul șase din noul sezon &"&".

A demonstrat ca știe sa mânuiasca vioara ca și cum s-ar fi nascut cu ea în mâna. Un talent uriaș care a lasat pe toți cu gura-cascata. Pâna la recunoașterea meritelor lui nu a mai fost decât un singur pas.

Darius Cocoș e noua stea a României! 

Aboneaza-te! In fiecare JOI, vezi cele mai noi ediții "" - de la 10:00, in AVANPREMIERA…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Diana și Silvestru Șoșoaca, impersonați pe scena iUmor de Serban Georgevici și Claudia Susanu, intr-o ediție speciala

14:45, 10.05.2024 - Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, intr-o ediție cu totul speciala a emisiunii iUmor, in care va fi ales Președintele Juriului, telespectatorii vor putea urmari o o serie de momente speciale, puse in scena de vedete autohtone, inspirate din politica romaneasca.

Serialul „Povești nespuse”, disponibil pe AntenaPlay din 18 aprilie 2024. Despre ce este vorba in acest serial turcesc

15:30, 22.04.2024 - Intr-o veste minunata pentru fanii serialelor turcești, producția adorata "Annemin Sirridir Cocuk" a fost lansata pe platforma de streaming AntenaPlay, incepand cu data de 18 aprilie 2024.

ADDA și Catalin Rizea vin in platoul Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a, astazi, de la ora 18.00, la Antena 1

11:25, 05.04.2024 - ADDA și Catalin Rizea vin in platoul Ești mai deștept decat un copil de clasa a V-a?, quiz show-ul care le ofera adulților ocazia de a-și testa cunoștințele dobandite in clasele primare, alaturi de copii de clasa a V-a, dar si sa castige sume considerabile, astazi, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Daria Pentelie se alatura distribuției comediei romantice Lasa-ma, imi place! Camera 609, de la Antena 1

10:06, 22.03.2024 - Actrița Daria Pentelie se alatura distribuției comediei romantice Lasa-ma, imi place! Camera 609, proiect semnat Ruxandra Ion si Dream Film Production, ce poate fi urmarit in fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1 și in AntenaPLAY.

Program Formula 1. Urmarește primul weekend din calendarul din 2024, 29 februarie - 02 martie: Bahrain, Sakhir

14:55, 28.02.2024 - Incepand cu acest sezon, timp de trei ani, Antena este casa Formula 1 in Romania. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendara a acestui sport va avea 24 de curse si va fi transmis integral de posturile Antena si platforma AntenaPLAY.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 6 din sezonul 3. Alecsandru Dunaev: „M-am nascut pe mal de Dunare și nu știu sa inot!”

23:05, 22.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Perciun, detalii despre cazul fetiței care a nascut la 11 ani: „Profesorii nu au tainuit, ci au anunțat Poliția și medicii. Toata lumea a acționat corespunzator”

17:35, 20.02.2024 - Ministrul Educației și Cercetarii, Dan Perciun, a venit cu detalii referitoare la ancheta pe cazul fetiței care a nascut la 11 ani. „Din raportul prezentat de colegi nu s-au vazut elemente de tainuire. Toata lumea a acționat corespunzator, dar situația e de așa natura, ca fapta s-a produs”, a precizat…

Duo Forza, numar senzațional de acrobație și forța pe scena iUmor. Delia: ,,A fost un numar fabulos!’’

12:00, 16.02.2024 - Primul episod din noul sezon iUmor – Alege comedia, ce va putea fi urmarit duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1 si pe AntenaPLAY, va aduce in fata telespectatorilor cele mai neasteptate momente artistice, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.…


Ce parere ai despre aceasta stire?