Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Parcă e blestemată. Vanessa Bryant a crescut fără tată, şi-a pierdut soţul şi n-a avut noroc la un fiu

Publicat:

(37 de ani) trece prin cele mai complicate clipe ale vietii sale, pierzandu-si in acelasi timp sotul si una dintre cele patru fete. Pentru vaduva lui Kobe pare sa fie un cosmar fara sfarsit in relatia cu partea masculina a familiei.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adriana Bahmuțeanu a ajuns pe perfuzii! Soțul vedetei este alaturi de ea: ”Noroc ca am...” / FOTO

17:21, 20.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu a schimbat complet peisajul, in doar cateva zile. De la piesaje de vis din Italia și momente speciale petrecute cu George Restivan, vedeta a ajuns acum pe perfuzii. Indiferent de situație, soțul ei a demonstrat ca este mereu alaturi de ea, așa cum se intampla și acum.

Ce pensii au actrița Ileana Stana Ionescu și soțul ei, actorul Andrei Ionescu. „Am avut noroc cu Ion Caramitru”

16:45, 23.03.2024 - Soții Ileana Stana Ionescu (87 de ani) și Andrei Ionescu (96 de ani) se straduiesc sa nu puna la suflet necazurile vieții, sa ramana optimiști, indiferent de situație, potrivit playtech.ro. Au o pensie decenta, incearca sa manance cat mai potrivit varstei și sa se odihneasca foarte bine.

Femeie din Botoșani, ucisa de sotul ei in scara blocului. Pe numele barbatului fusese emis un ordin de protectie

08:21, 21.03.2024 - Femeia, in varsta de 52 de ani, a fost atacata, miercuri seara, cu cutitul de soțul ei in momentul in care intra in scara blocului in care locuieste, din municipiul Botoșani. Fiica ei a gasit-o și a sunat la 112, iar politistii ajunsi la fata locului l-au gasit pe atacator, a anunțat IPJ Botoșani. Incidentul…

Silvestru Sosoaca arunca nucleara despre senatoarea SOS

18:55, 17.03.2024 - Scandalul dintre Diana Sosoaca si (inca) sotul ei, Silvestru, continua. Intr-un interviu recent, sotul senatoarei a aruncat acuzatii grave, sustinand ca aceasta e maniaca, colerica si ca ii place viteza. Mai mult, Silvestru Sosoaca arunca nucleara si lasa de inteles ca senatoarea ar avea legatura cu…

Crima in București: o ucraineanca de 68 de ani si-a ucis sotul cu un cutit de bucatarie intr-un apartament din Sectorul 6

13:05, 10.03.2024 - O femeie din Ucraina, in varsta de 68 de ani, a fost retinuta de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, dupa ce si-a injunghiat mortal sotul cu un cutit de bucatarie in urma unui conflict spontan intr-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei.

Mesajul sfașietor transmis de Iulia Navalnaia in ziua in care soțul ei a fost condus pe ultimul drum. Vaduva lui Aleksei Navalnii nu a participat la inmormantare: „Nu stiu cum sa traiesc...”

17:05, 01.03.2024 - Astazi, in ziua in care soțul ei a fost inmormantat, Iulia Navalnaia a transmis un mesaj sfașietor, prin intermediul rețelelor de socializare, pentru cel care i-a fost partener de viața mai bine de doua decenii. Vaduva lui Aleksei Navalnii si-a declarat dragostea eterna si a promis ca ii va continua…

Power Couple Romania, 28 februarie 2024. Emi a chemat medicul la proba de cuplu. Ce a pațit soțul Madalinei: „Aspacardin aveți?”

21:55, 28.02.2024 - Emi a chemat medicul și a cerut ajutor ca sa poata finaliza proba „Noroc, iubito!” din ediția 12 Power Couple Romania, de pe 28 februarie 2024. Concurentul a trecut printr-un moment „de infarct” de fața cu soția lui, Madalina. Iata ce a pațit tanarul.

Prima reacție a lui Betty Vișanescu, dupa ce s-a anunțat ca pleaca pe Drumul Zeilor. Fiica lui Florin Salam face echipa cu soțul ei la Asia Express 2024 / FOTO

14:55, 26.02.2024 - Betty Vișanescu a avut o prima reacție, dupa ce s-a anunțat ca pleaca pe Drumul Zeilor. Fiica lui Florin Salam face echipa cu soțul ei, Catalin, la Asia Express 2024. Iata ce a transmis artista despre competiție, prin intermediul rețelelor de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?