Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Părăsită în faţa altarului. Ce a îndrăznit să facă o mireasă la scurt timp după asta. Toată lumea râde în hohote | FOTO

Publicat:

O tanara de 23 de ani a fost parasita in fata altarului de catre logodnicul ei. Ce a urmat apoi intrece orice imaginatie.

, în vârsta de 23 de ani, si iubitul ei aveau o relatie din 2011. Cu o saptamâna înainte de nunta, femeia a fost parasita de logodnic pe motiv ca nu e fericit alaturi de el. Asta a fost singura explicatie pe care barbatul i-a dat-o tinerei.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copac a cazut peste 2 mașini, in municipiul Targu Mureș

04:06, 01.05.2024 - Potrivit unui comunicat al ISU Mureș, pompierii mureșeni din cadrul Detașamentului Targu Mureș intervin, la aceasta ora, cu o autospeciala de stingere pe B-dul 1848 din municipiul municipiul Targu Mureș pentru degajarea unui copac cazut pe doua autoturisme. Se acționeaza pentru indepartarea pericolelor…

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.

Scurt ghid de bune maniere pentru folosirea smartphone-ului

11:25, 27.03.2024 - Lumea s-a schimbat și odata cu ea obiceiurile noastre de zi cu zi. Deși, de cele mai multe ori, folosim smartphone-ul atunci cand suntem singuri, in momentele de socializare poate fi dificil sa ne desprindem de obiceiul de a ne citi notificarile sau de a savura conținutul care ne captiveaza.

Nora de la Mireasa a surprins pe toata lumea cu aceasta schimbare de look la care nimeni nu se aștepta. Ce mai face ea

17:35, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa a reușit sa surprinda pe toata lumea cu o apariție de senzație, la care nimeni nu se aștepta. Aceasta a avut parte de o schimbare de look noua, pentru care fanii au felicitat-o.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Georgiana in online, la scurt timp dupa ce a plecat din competiție. Ce a transmis

11:55, 22.02.2024 - Plecarea Grorgianei a fost una neșteptata pentru fanii Mireasa. Tanara a fost nevoita sa paraseasca show-ul ca urmare a unei situații familiale. Dupa ce a ieșit din casa Mireasa, tanara a inceput sa fie activa pe rețelele sociale.

Proiect: Supermarketurile din Romania inchise duminica și sambata program scurt

12:45, 18.02.2024 - Un proiect de lege care ar urma sa schimbe regulile de functionare pentru marile lanturi de magazine a fost depus in Parlament. Duminica ar urma sa fie inchise magazinele, iar sambata sa aiba program scurt. Iata ce cred romanii despre aceste modificari.  „Nu e un lucru bun, sa stiti, pentru ca e nevoie.…

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Șervan in mediul online, la scurt timp dupa eliminare. Pentru cine a avut un mesaj

14:11, 17.02.2024 - Șervan a parasit casa Mireasa in urma votului exprimat de fetele din sezonul 9. Tanarul a inceput sa fie activ pe rețelele sociale, la scurt timp dupa ce și-a primit telefonul și a parasit casa Mireasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?