Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Paradă senzațională a unui portar suedez. A salvat de trei ori în aceeași fază

Publicat:

Faza s-a petrecut intr-un meci amical intre doua echipe din Liga a 5-a suedeza.

Liga a V-a din Suedia începe saptamâna aceasta iar FC Skara a evoluat într-un meci amical cu Vara SK. 

, 34 de ani, a fost filmat când a aparat un penalty și a avut apoi înca doua reflexe extraordinare care au pastrat poarta echipei lui intacta.

Vezi video mai jos!






Citeste articolul mai departe pe dolce-sport.ro…  

Sursa articol: dolce-sport.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO: Pui de bufnița salvat de jandarmii botoșaneni

15:06, 20.05.2024 - FOTO: Pui de bufnița salvat de jandarmii botoșaneni Prin grija jandarmilor botoșaneni, un pui de bufnița a ajuns pe maini bune, la un cabinet veterinar din municipiul Botoșani, care a acceptat sa ii ingrijeasca ranile produse, cel mai probabil, in urma unei cazaturi din cuib. O persoana a gasit ieri…

Cal cazut intr-un beci, salvat cu ajutorul pompierilor

16:50, 10.05.2024 - Un cal care a cazut intr-un beci, la o adancime de aproximativ trei metri, in localitatea Viforata, a fost scos cu ajutorul pompierilor, a informat, vineri, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dambovita.

Salvamontistii din judetul Neamt au salvat un turist pe Muntele Ceahlau

11:06, 29.04.2024 - Salvamontistii din judetul Neamt au incheiat, noaptea trecuta, o misiune de aproape cinci ore pentru salvarea unui bucurestean de 23 de ani care se afla in stare de epuizare avansata pe un traseu de coborare de pe Muntele Ceahlau. Potrivit Salvamont, tanarul a urcat la Varful Toaca prin Jgheabul cu…

VIDEO. Barbat salvat de un polițișt dupa ce a leșinat pe o banca din fața unui magazin, in Timiș

13:20, 17.04.2024 - Un barbat a fost salvat de un polițist dupa ce a leșinat pe o banca din fața unui magazin din localitatea Ficatari, județul Timiș. Agentul se afla in trecere, deplasandu-se spre Lugoj. I-a acordat primul ajutor barbatului, care ulterior a fost transportat la spital.

Pui de caprioara salvat de jandarmii buzoieni. „Bambi” ramasese captiv in zona stațiunii Sarata Monteoru VIDEO

10:45, 05.04.2024 - O misiune speciala a fost indeplinita cu succes, seara trecuta, de jandarmii buzoieni care patrulau in stațiunea Sarata Monteoru. Ei au salvat un pui de caprioara dintr-o gospodarie, unde ramasese captiv.

Barbat salvat de pompieri dupa ce a ramas blocat cu barca la pescuit pe raul Siret

22:26, 23.03.2024 - Potrivit IPJ Vrancea, politistii din cadrul Politiei Municipiului Adjud si pompierii au fost sesizati sa intervina, sambata seara, in apropierea barajului, pentru salvarea unui barbat surprins de apele Siretului. ”Barbatul se afla la pescuit pe o barca si a ramas blocat pe o insula formata intre ape,…

Nava ambulanța Ocean Viking a salvat 25 de migranti in largul Libiei. Mai multe persoane sunt date disparute

21:25, 13.03.2024 - Ocean Viking, o nava inchiriata de organizatia neguvernamentala franceza SOS Mediterranee, a salvat miercuri in largul coastelor libiene 25 de persoane care se aflau intr-o „barca pneumatica" ce plutea in deriva de „aproape o saptamana", a precizat ONG-ul potrivit AFP, citata de Agerpres.

Barbat care voia sa se arunce de pe un pod din Calea Șagului din Timișoara, salvat de polițiștii locali

10:10, 02.03.2024 - Intervenție a polițiștilor locali, sambata seara, in cazul unui barbat care intenționa sa se arunce de pe Podul din Calea Șagului pentru ca „viața e grea”. El a fost oprit de oamenii legii inainte de a face un gest necugetat.


Ce parere ai despre aceasta stire?