Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pandemia a afectat atitudinile și comportamentele turiștilor

Publicat:

Deși pandemia a afectat turismul intr-un mod nedorit, iar mulți dintre iubitorii de calatorii au fost obligați sa renunțe la obiceiurile pe care le aveau, turiștii au gasit strategii pentru a atenua posibilele riscuri și de a putea face in continuare ceea ce le place, nepunandu-se in pericol. Se poate spune astfel ca pandemia a afectat atitudinea și comportamentul turiștilor in mod neprevazut, aproape subconștient.  Studiile din ultima vreme arata ca turismul post-pandemic ar putea reduce motivația oamenilor pentru noi aventuri. Amenințarile Covid-19 ii fac oameni sa supraestimeze aglomerarea…

Citeste articolul mai departe pe newsbv.ro…  

Sursa articol: newsbv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Obiceiul culinar care te ucide incet și sigur. Foarte mulți romani fac aceasta greșeala

21:15, 28.05.2024 - Romanii adora ca in lunile calduroase ale anului sa petreaca timp la iarba verde și sa se bucure de un gratar pe cinste. Medicii trag un semnal de alarma! Acest obicei pe care romanii il adora poate duce la apariția cancerului, insa prea puțini știu acest lucru.Potrivit cercetarilor, carnea gatita la…

Studiile confirma: O amiba mananca creierul. De unde vine marele pericol

00:10, 07.05.2024 - Mai multe studii efectuate in țari diferite au ajuns la aceeași concluzie: o amiba mananca creierul, situație la care se poate ajunge prin spalaturi nazale. Mai intai, americanii au ajuns la aceasta concluzie, dupa care a venit și confirmarea din partea italienilor. Spalaturile nazale sunt foarte periculoase,…

Atentionare de calatorie pentru Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, emisa de MAE

15:45, 30.04.2024 - Ministerul Afacerilor Externe MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau intentioneaza sa calatoreasca in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord ca, in perioada 30 aprilie ndash; 2 mai 2024, sunt anuntate greve ale ofiterilor Politiei de Frontiera din cadrul aeroportului…

Abilitatea unica pe care o au oamenii cu o anumita grupa de sange. Studiile confirma o teorie din anii 1930

15:55, 20.04.2024 - Abilitatea unica pe care o au oamenii cu o anumita grupa de sange. Studiile confirma o teorie din anii 1930 Abilitatea unica pe care o au oamenii cu o anumita grupa de sange. Studiile confirma o teorie din anii 1930 Descoperirea recenta despre grupele de sange a adus la lumina un aspect fascinant al…

Travelminit:ro: romanii se pregatesc deja pentru minivacanța de 1 Mai și Paște. Peste 68% dintre ei au planuri de calatorie in țara in urmatoarele patru luni

15:50, 12.04.2024 - Potrivit unui sondaj realizat de Travelminit.ro pe tema intențiilor de calatorie ale romanilor, 68% dintre respondenți au confirmat faptul ca iși doresc sa calatoreasca in țara in urmatoarele patru luni. Așa cum era de așteptat, 61% dintre ei vor sa calatoreasca in timpul verii, perioada tradiționala…

Iluzia optica pentru oamenii geniali. Toți vad copacul, dar cate animale ascunse observi in 20 de secunde?

20:41, 11.04.2024 - Iluzia optica care s-a viralizat in mediul online! Doar oamenii geniali o pot rezolva. In imaginea de mai sus este prezentat un copac, dar in el sunt ascuns cateva animale. Le puteți descoperi in doar in 20 de secunde? Iluzia optica pentru oamenii geniali Studiile au aratat ca practicarea zilnica a…

Ce este microbiomul si cum ne poate ajuta sa traim mai mult. Care sunt alimentele care ne pot scoate din depresie

05:45, 02.04.2024 - Ce este microbiomul si cum ne poate ajuta sa traim mai mult. Care sunt alimentele care ne pot scoate din depresieMancarea ar putea sa fie sursa mai multor probleme decat se stia pana acum. Oamenii de stiinta care studiaza bacteriile si microbii care traiesc in interiorul corpului nostru spun ca dezechilbrele…

Un lac din Romania ii uimeste pe cercetatori

18:25, 18.03.2024 - Un lac din Romania ii uimeste pe cercetatori.Algele ulva care cresc in Lacul Ursu din Sovata fac obiectul unei ample cercetari internationale, pentru a se studia posibilitatea cresterii acestora intr-un mediu artificial, intrucat este preconizata a fi „una dintre mancarurile viitorului”, a afirmat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?