Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pană de curent la Spitalul Floreasca: Electricitatea este asigurată de generatorul propriu

Publicat:

O pana de curent a avut loc marți seara la Spitalul de din Capitala, cand unitatea a ramas fara electricitate in jurul orei 17:00.

Managerul spitalului, , a declarat ca alimentarea se face de la generatorul propriu al unitatii sanitare, transmite Mediafax.

„Generatorul nu poate sustine decat sectiile de terapie intensiva si blocul operator", a preciza managerul.

Avaria survenita in zona este in curs de remediere, alimentarea urmand sa fie reluata in jurul orei 20.00, anunța Enel.

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO De ce a ajuns Diana Șoșoaca, de fapt, la Spitalul Floreasca din Capitala (Surse)

12:10, 13.06.2024 - Senatoarea Diana Șoșoaca a stat cateva ore la Spitalul de Urgența Floreasca la UPU, dupa o incaierare cu jandarmii. Conform surselor medicale, Diana Șoșoaca a ajuns la UPU in principal pentru ca i s-a facut rau din cauza caldurii.

FOTO | Diana Șoșoaca, la Spitalul Floreasca dupa incidentele cu jandarmii

23:01, 12.06.2024 - Senatoarea Diana Șoșoaca a stat cateva ore la Spitalul de Urgența Floreasca la UPU, iar diagnosticul ei include, conform medicilor, mai multe componente: traumatism cranio-cerebral, traumatism vertebral toracal direct, contuzii umar drept, contuzii glezne, contuzii membre inferioare și membre superioare.

Fierbe Bucureștiul

10:56, 10.06.2024 - Capitala fierbe. Și la figurat, și la propriu. La figurat, din cauza voturilor și a alegerilor. Mai ales acolo unde sunt incertitudini legate de rezultatul alegerilor. La propriu, din cauza temperaturilor. Meteorologii au emis o prognoza speciala pentru intervalul 10.06.2024 ORA 10:00 – 12.06.2024 ORA…

IPS Calinic, arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, operat chiar de ziua sa. Care e starea sa de sanatate

12:16, 07.06.2024 - In cursul zilei de 6 iunie 2024, chiar in ziua in care a implinit 80 de ani, IPS Calinic, Arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, a fost operat cu succes, la piciorul stang, pentru refacerea afecțiunii suferite la rotula. Operația a fost efectuata la Spitalul Floreasca din Capitala.

Boala autoimuna cu care se confrunta Sebastian Dobrincu. S-a declanșat in urma cu un an. „De aia am și disparut 7 luni de pe internet”

12:56, 07.05.2024 - Anul trecut, Sebastian Dobrincu a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce s-a accidentat din cauza neatenției. Fostul investitor de la „Imperiul Leilor” le-a povestit atunci celor care il urmaresc pe rețelele de socializare prin ce a trecut. Insa, odata cu aceasta accidentare, tanarul milionar…


Ce parere ai despre aceasta stire?