Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Palestinienii strămutați își poartă animalele de companie în timpul conflictului

Publicat:

Palestinienii din Gaza iși țin animalele de companie in timp ce fug din case, purtand o cușca pentru pasari sau un castron pentru pești pe drumul lung catre zonele de siguranța, potrivit Reuters. Mii de locuitori din Gaza care s-au adapostit intr-o serie de spitale au fost forțați sa se evacueze și mulți au fugit […]

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pentagonul a desfașurat o campanie secreta anti-vaccinare pentru a submina China in timpul pandemiei, dezvaluie Reuters

13:30, 15.06.2024 - Armata americana a lansat un program secret in timpul crizei COVID pentru a discredita vaccinarea cu vaccinul Sinovac al Chinei - o razbunare pentru eforturile Beijingului de a da vina pe Washington pentru pandemie.

Alarma aeriana a sunat la Kiev și in mai multe regiuni din Ucraina in timpul unui atac combinat al Rusiei: „Ramaneți in adaposturi!”

12:40, 14.06.2024 - O explozie s-a auzit in regiunea de langa capitala Kiev vineri dimineata, in timpul unei sirene de raid aerian si a unor avertismente ale armatei privind un atac al Rusiei cu rachete, relateaza AFP, potrivit Reuters. Mai multe regiuni din Ucraina au fost vizate de atacuri rusești peste noapte. 

Apple a depasit Microsoft și a redevenit cea mai valoroasa companie din lume

17:36, 12.06.2024 - Apple a redevenit miercuri cea mai valoroasa companie mondiala, depasind Microsoft, dupa ce producatorul de iPhone-uri a facut progrese in domeniul tehnologiei inteligentei artificiale (AI). transmite Reuters.

Marea Britanie acuza China ca ii trimite Rusiei arme letale, ca sa le foloseasca in Ucraina: „E timpul ca lumea sa se trezeasca”

18:20, 22.05.2024 - Ministrul britanic al Apararii, Grant Shapps, acuza China ca furnizeaza sau este pe cale sa furnizeze arme letale Rusiei, pentru a le folosi pe frontul din Ucraina, transmite Reuters, potrivit kyivindependent.com. 

Cat poți caștiga ca bona pentru animalele de companie ale romanilor. Suma nu este de ignorat

21:16, 17.05.2024 - Unul dintre cele mai ciudate joburi din lume este acela de bona pentru animalele de companie. In societatea moderna, oamenii doresc sa-și știe in siguranța prietenii necuvantatori atunci cand nu sunt langa ei, astfel ca apeleaza la aceste servicii inedite. Iata cat caștiga o bona.

Putin sprijina planul de pace al Chinei pentru Ucraina si sustine ca Beijingul intelege ce se ascunde in spatele conflictului

10:31, 15.05.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a declarat intr-un interviu difuzat miercuri ca sprijina planul Chinei pentru o reglementare pasnica a crizei ucrainene, afirmand ca Beijingul a inteles perfect ce se ascunde in spatele acestei crize, informeaza Reuters.

Peste 14 palestinieni au fost ucisi in Cisiordania ocupata, in timpul unor violente in crestere

11:25, 21.04.2024 - Fortele israeliene au ucis sambata 14 palestinieni in timpul unui raid in Cisiordania ocupata, iar un sofer de ambulanta a fost omorat in timp ce mergea sa preia ranitii dintr-un atac separat al colonistilor evrei violenti, au spus autoritatile palestiniene, citate de Reuters, potrivit news.ro


Ce parere ai despre aceasta stire?