Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Palatul Buckingham ar putea da în judecată "The Sun", după publicarea filmului cu salutul "nazist"

Publicat:

O ancheta privind modul in care tabloidul a obținut filmul in care viitoarea a II-a apare facand salutul nazist pe vremea cand era copil, este in curs de desfașurare.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

S-a lansat primul trailer al filmului Wicked, cu Ariana Grande in rol principal

10:30, 16.05.2024 - S-a lansat primul trailer al filmului Wicked, cu Ariana Grande in rol principal Casa de producție Universal transforma in film celebrul musical Wicked. Acesta este inspirat din romanul lui Gregory Maguire, Wicked: The Life and Times of the Wicked Witch of the West (1995). Cartea ofera o perspectiva…

VIDEO| Scandal de proporții in Parlament: Dianei Șoșoaca i s-a aratat salutul nazist/ A ieșit un circ de zile mari

11:05, 14.05.2024 - In plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților s-a dezbatut legea prin care ziua de 14 mai ar urma sa devina ”Ziua Statului Israel”. Aceasta lege a generat dezbateri aprinse care au avut-o in prim plan pe senatorul Diana Șoșoaca.

Șeful Tesla cere 1,9 milioane de euro de la un adolescent de 14 ani. Motivul pentru care Elon Musk l-a dat in judecata

16:31, 09.05.2024 - Compania de mașini electrice a lui Elon Musk (52 de ani) a dat in judecata un adolescent britanic caruia ii cere 1,9 milioane de euro din cauza ca a vandut cateva brelocuri cu sigla firmei, relateaza The Sun.Baiatul de 14 ani, al carui nume nu a fost menționat, ar fi vandut brelocuri imprimate 3D cu…

Doliu in lumea filmului internațional. Un cunoscut actor a murit la 87 de ani

15:35, 07.04.2024 - Este doliu in lumea cinematografiei internaționale. Un actor cunoscut și indragit pentru rolurile sale s-a stins din viața la 87 de ani. Peter Sodann a fost regizor și scriitor, avand mai multe carți publicate de-a lungul vieții.

Mii de dosare dispar „ca prin ceața” de pe portalul instanțelor de judecata

17:50, 26.03.2024 - Mii de dosare dispar „ca prin ceața” de pe portalul instanțelor. Romania se numara printre țarile care inca nu a reușit sa puna la punct un registru care poate fi accesat public și gratuit cu privire la persoanele certate cu legea.

Șeful ISCTR Bihor, Cristin Țepele, și viceprimarul din Sarbi, trimiși in judecata intr-un dosar de mita al DNA

07:40, 26.03.2024 - Șeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier (ISCTR) Bihor, Cristin Țepele, și viceprimarul comunei bihorene Sarbi, Florin Madalin Popovici, au fost trimiși in judecata intr-un dosar de corupție instrumentat de procurorii DNA Cluj.

Avocat din Ialomița, trimis in judecata. A cerut bani ca sa intervina pe langa judecatori

22:05, 22.03.2024 - Un avocat din județul Ialomița a fost trimis in judecata dupa ce ar fi cerut bani unui inculpat cercetat pentru tentativa de omor ca sa intervina pe langa judecatori. Alte doua persoane au fost trimise in judecata tot pentru trafic de influența.

Barbatul, care impreuna cu amanta i-au ucis soțul si l-au ingropat pe malul unui rau, trimis in judecata, dupa 16 ani de la crima: Ce pedeapsa risca

09:56, 21.03.2024 - Procuratura pentru Combaterea Criminalitații Organizate și Cauze Speciale, oficiul „Nord,” anunța trimiterea in judecata a amantului femeii, cu care aceasta și-a omorat soțul, in 2008, intr-un sat din Rașcani.


Ce parere ai despre aceasta stire?