Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Palade s-a rupt de Țociu. Au format cel mai popular cuplu umoristic din televiziunea ultimilor 30 de ani ”Cred că la un moment dat cineva a dorit o schimbare”

Publicat:

Cel mai popular cuplu de umor din emisiunile de divertisment din ultimii 30 de ani, a ”rarit-o” cu Romica Țociu! ”Ne-am certat de la nevasta-sa”, spune . Nelipsiți amandoi de pe scena, la petreceri, mai ales in platourile de filmare, in accepțiunea publica, Romica Țociu și pareau legați de același cordon obilical. ”De certat… Exista peste tot, in toate cuplurile, exista certuri. Nu ne-am certat niciodata pe bani, pentru ca lucrurile sunt foarte simple la noi. De fiecare data, el numara banii de trei ori, pentru ca e sigur ca i-am tras din ei. Ne-am ciondanit…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

iUmor. Romica Țociu, moment de excepție! Au venit pe scena cu un gratar și au prajit mici: ”Vrem sa ii gustam” / VIDEO

22:10, 28.04.2024 - Ediția din aceasta seara a inceput cu un moment de excepție la iUmor! Romica Țociu și Cornel Palade le-au facut o surpriza juraților! Cu cateva zile inainte de 1 Mai, cei doi au adus un gratar pe scena și au prajit mici! Iata cum au rreacționat jurații!

Marea Britanie exclude orice schimbare in politica actuala de furnizare de arme catre Israel

05:01, 10.04.2024 - Seful diplomatiei britanice David Cameron a exclus marti orice schimbare in politica actuala de furnizare de arme catre Israel, in pofida apelurilor de suspendare a acestor vanzari din cauza conflictului din Fasia Gaza, transmite miercuri AFP, citat de AGERPRES.

Picanterii din viața celebrului Aurelian Andreescu, pe scena Teatrului „Constantin Tanase” in spectacolul „Andreescu - Copacul de la Revista”

17:05, 08.04.2024 - Spectacolul-tribut „Andreescu - Copacul de la Revista”, dedicat celebrului Aurelian Andreescu - unul dintre cei mai valorosi solisti vocali pe care i-a avut muzica ușoara romaneasca, a avut premiera la Teatrul de Revista „Constantin Tanase” din București pe 6 aprilie, urmatoarea reprezentație fiind

Ce relație are Cornel Palade cu fiica lui de cand aceasta locuiește la Londra. „Eu i-am spus unde greșesc și sa nu repete și ea greșelile”

13:46, 04.04.2024 - Ada, fiica actorului Cornel Palade, a devenit cunoscuta publicului larg odata cu participarea alaturi de tatal ei la America Express. Ada Palade studiaza muzica la o universitate prestigioasa din Londra, a concurat la diverse concursuri de muzica, este deja actrița și chiar a cantat intr-o trupa.In…

Romica Țociu, moment emoționant alaturi de mama sa. Ce gest a facut actorul pentru cea care i-a dat viața: "Ma bucur ca..." / VIDEO

07:35, 28.03.2024 - Toata lumea il știe pe Romica Țociu, insa puțini sunt cei care știu cum arata mama actorului. De curand, acesta a facut public un video in care o filmeaza pe cea care i-a dat viața. In descrierea clipului, actorul a scris cateva randuri emoționante.

Cate kilograme a slabit Catalin Țociu, fiul lui Romica Țociu, dupa aventura din America Express. A trecut printr-o mare schimbare

17:45, 21.03.2024 - Catalin Țociu a trecut printr-o schimbare uriașa dupa aventura din America Express. Tanarul a participat la cel mai dur realiy show din Romania alaturi de tatal ei, Romica Țociu. Iata cate kilograme a slabit fiul actorului.

Oana Radu, decizie de ultim moment! Artista s-a gandit sa faca o schimbare majora in viața ei: „Imi fac curaj” / VIDEO

12:20, 21.03.2024 - Oana Radu a luat o decizie de ultim moment. Cantareața s-a gandit sa faca o schimbare majora in viața ei, astfel ca și-a anunțat fanii despre ce este vorba. Iata postarea facuta de Oana Radu, in urma cu puțin timp!

Anunț ANM de ultim moment! Schimbare brusca a vremii, in Romania

12:11, 02.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important despre vreme! Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru perioada urmatoare. Iata cum va fi vremea in Romania și de ce temperaturi vom avea parte!


Ce parere ai despre aceasta stire?