Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(P) Pielea perfectă pentru plajă cu epilatorul IPL

Publicat:

Suntem in plin sezon estival, e vremea concediilor, a soarelui, a marii, a nisipului și a bronzului. Toate domnișoarele și doamnele iși doresc sa arate cat mai bine la plaja, iar una dintre condițiile de baza este aceea a unei epilari perfecte.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

LIVE TEXT+VIDEO: OMD Mamaia Constanta, Ministerul Economiei si Turismului si alte institutii din domeniu anunta debutul Sezonului Litoral - Delta Dunarii 2024 (Galerie FOTO)

10:50, 19.04.2024 - Astazi, 19 Aprilie, ora 10.30, are loc conferinta extraordinara de Deschidere a Sezonului LITORAL DELTA DUNARII 2024. Evenimentul se desfasoara in Mamaia, Constanta. La conferinta participa Asociatia Patronala a Operatorilor de Plaja MAMAIA NORD membra a FPIOR, Asociatia Patronala TULCEA DELTA DUNARII,…

Incendiu puternic la o terasa de pe plaja Corbu. Focul s-a intins pe o suprafața de mie de metri patrați

07:35, 06.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o terasa situata in apropierea plajei din Corbu, iar focul s-a manifestat pe o suprafata de o mie de metri patrati. Doua persoane au suferit atac de panica, dar au refuzat transportul la spital.

Marcel Raducanu: „N-aș vrea sa fiu in pielea lui Edi Iordanescu. Totul e la intamplare” + „E pe val in Superliga, dar cand vine la naționala e foarte discret”

11:40, 24.03.2024 - Fostul internațional roman, 69 de ani, s-a aratat ingrijorat dupa ce a vazut amicalul Romania - Irlanda de Nord (0-1). In primul amical al anului, 1-1 cu Irlanda de Nord, reprezentativa Romaniei n-a stralucit. Jocul tricolorilor l-a dezamagit pe Marcel Raducanu, care a recunoscut deschis ca n-ar vrea…

Cabinet avocat cluj – solutia juridica perfecta

15:35, 19.03.2024 - In inima Transilvaniei, orașul Cluj-Napoca se remarca nu doar prin bogata sa istorie și atmosfera culturala, ci și prin prezența unor cabinete de avocat de inalta calitate. Aceste instituții juridice ofera o gama variata de servicii, jucand un rol esențial in asigurarea justiției și protejarea drepturilor…

VIDEO Pe plajele largite din Mamaia s-au format pereți de nisip inalți de un metru

18:00, 11.03.2024 - Plaja din stațiunea Mamaia arata ca dupa razboi. S-au format pereți inalți de nisip la malul marii, care masoara chiar și un metru pe alocuri. Și la Eforie Nord, situația e asemanatoare.

Cum faci clatita perfecta. Secretul desertului pufos, dezvaluit de dr. Bilic: „Nu este magie, ci chimie!”

14:25, 23.02.2024 - Desert de nerefuzat, clatitele se pregatesc ușor, insa este obligatoriu sa respectam cațiva pași ai gatirii. Nutriționistul Mihaela Bilic dezvaluie secretul celor mai pufoase și fragede clatite.

Te cunosc de undeva! 17 februarie 2024. Bebe Rexha și J Balvin, pe scena emisiunii. Barbara și Bella au intrat perfect in pielea personajelor: „Sunteți frumoase și talentate...” / VIDEO

22:10, 17.02.2024 - In sezonul cu numarul 20 al emisiunii Te cunosc de Undeva!, Barbara și Bella fac echipa. In ediția din aceasta seara, cele doua concurente s-au transformat in Bebe Rexha și J Balvin. Cum au comentat jurații prestația lor artistica.

Urme de pasi umani de acum 100.000 de ani au fost descoperite pe o plaja din Maroc

22:45, 06.02.2024 - Peste 80 de urme de pasi umani, vechi de aproximativ 100.000 de ani, au fost gasite pe litoralul de nord al Marocului si sunt considerate de cercetatori ca fiind cele mai vechi urme cunoscute in Africa de Nord si sudul Mediteranei, relateaza marti AFP, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?