Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(P) Gustări sănătoase la birou: 5 sugestii

Publicat:

(P) Gustari sanatoase la birou: 5 sugestii De cele mai multe ori, timpul petrecut la birou rivalizeaza cu orele pe care le acorzi familiei. Dacă ai un stil de viaţă echilibrat şi te bazezi pe micul dejun sănătos mâncat acasă şi o gustare uşoară la cină împreună cu cei dragi, trebuie să menţii acelaşi ritm şi la serviciu, unde te afli în timpul prânzului.   În schimb, dacă obişnuieşti să sari peste micul dejun, atunci gustarea de la birou devine şi mai importantă…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spun nutriționiștii despre legumele și fructele cu pesticide: „E mai rau pentru organism sa nu le mancam deloc”. Ce soluții avem ca sa mancam totuși sanatos?

14:55, 25.04.2024 - O analiza recenta a Autoritații Naționale Fitosanitare arata ca in peste 40% din legumele romanești sunt urme de pesticide, iar in unele produse cantitațile de substanțe periculoase detectate au fost cu mult peste nivelul maxim admis. Mararul, salata și roșiile sunt cele mai tratate legume, arata raportul.…

Cand e bine sa iei micul dejun si cina pentru a reduce grasimea de pe burta si a controla foamea

14:20, 13.04.2024 - Momentul in care iei mesele zilnic este foarte important pentru sanatatea ta. Daca știi cum sa iși controlezi foamea, reușești sa ajungi la silueta pe careți-o dorești. Iata cand e bine sa iei micul dejun și cina, astfel incat sa reduci grasimea din organism.

Actorul Bob Radulescu, despre romanii care mananca precum spații la hoteluri: ”Ne umplem farfuriile cu 10 kile de hrana”

14:45, 06.04.2024 - Actorul Bogdan Bob Radulescu a facut o ironie fisa vis-a-vis de romanii care mananca precum sparții la micul dejun, daca ajung la hoteluri. ”Noi, oamenii, inca n-am ajuns la nivelul de dezvoltare la care sa putem gestiona micul dejun la hoteluri sau bufetul all inclusive in stațiuni.Pur și simplu…

Rețeta ușoara de salata cu somon și avocado. Ce sa mananci sanatos la micul dejun. O gatești in cateva minute

22:55, 31.03.2024 - Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei. Trebuie sa fie sanatoasa și sa aiba multe proteine, cat pentru o zi intreaga. Daca ești in pana de idei, rețeta de salata cu somon și avocado este alegerea ideala. Este gata in cateva minute și este delicioasa!

Cinci rețete pentru un mic dejun sanatos. Se prepara rapid, iar rezultatul e delicios

14:56, 01.03.2024 - Micul dejun reprezinta combustibilul esențial pentru a incepe ziua cu energie și vitalitate. Cu toate acestea, agitația dimineților poate face ca pregatirea unor preparate sanatoase sa para dificila.

OPȚIUNI SANATOASE Alimente procesate: riscuri la micul dejun

12:25, 26.02.2024 - Alternativa sanatoasa consta in alegeri alimentare mai naturale și echilibrate, cum ar fi fulgii de ovaz, ouale, iaurtul grecesc și batoanele facute in casa. The post OPȚIUNI SANATOASE Alimente procesate: riscuri la micul dejun first appeared on Informatia Zilei .

15 cele mai sanatoase fructe. Doar 12% dintre adulți consuma suficiente fructe zilnic

21:55, 21.02.2024 - Fructele, impreuna cu legumele, ar trebui sa formeze piatra de temelie a dietei tale. Cu toate acestea, realitatea este ca doar 12% dintre adulți consuma intre o cana și  jumatate și doua cani de fructe in fiecare zi.

Salarii de nabab, la Primaria Vaslui. Sume fabuloase caștigate de secretar. Ce salariu de plecare are un polițist local

22:50, 06.02.2024 - Majorand ani la rand salariile angajaților, Primaria Vaslui arata ca e departe de a se afla in vreun impas financiar. Intr-o perioada complicata pentru intreaga societate romaneasca, in care cetațeanul de rand are probleme din ce in ce mai mari in a-și asigura traiul de zi cu zi, in Primaria Vaslui…


Ce parere ai despre aceasta stire?