Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Otravurile din fructe si legume. În unele cazuri, salata de roşii este mult mai periculoasă decât hamburgerul

Publicat:

Auzim peste tot „Pentru o viata sanatoasa mancati fructe si legume!”. Aripioarele picante, tortul cu ciocolata si bauturile carbogazoase sunt blamate din toate directiile, pe motiv ca sunt total nesanatoase si suntem sfatuiti sa le excludem din alimentatie pentru ca, in timp, ne imbolnavesc grav. Din pacate, analize recente efectuate pe fructele si legumele din comert au dezvaluit o concluzie socanta: sunt pline de pesticide, otravuri asociate problemelor de crestere la copii si care pot actiona ca agenti cancerigeni sau afecta sistemul endocrin.

Pentru a ajuta consumatorii sa faca cea…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihaela Bilic spune clar cum sa scapi de starea acida din organism. Lista alimentelor cu incarcatura renala acida

12:05, 17.04.2024 - Imagineaza-ți corpul tau ca pe un laborator complex, unde reacțiile chimice se desfașoara intr-un ritm alert. Nutriționista Mihaela Bilic ne ofera cheia pentru a menține aceasta fabrica interna in echilibru, prin intermediul unei liste de alimente cu incarcatura renala acida. „Meniu pentru alcalinizareCand…

Guvernul pregatește o noua plafonare a prețurilor. Produsele care vor fi adaugate pe lista

13:25, 01.04.2024 -  Ministrul Agriculturii a anunțat ca Guvernul pregatește o noua schema de plafonare a adaosului comercial la alimente. De data aceasta insa, este vorba despre o plafonare a prețului produselor tradiționale. In prezent, exista o lista de 17 produse de baza care beneficiaza de adaos plafonat de 20%. Insa…

Produsele care vor avea prețuri plafonate pana in decembrie 2024 in Lidl, Kaufland și alte magazine

20:10, 19.03.2024 - Parlamentul a votat in cursul zilei de astazi prelungirea pana la sfarșitul acestui an a masurii de plafonare a adaosului comercial la alimentele de baza. Aflați in randurile urmatoare care sunt alimentele incadrate in aceasta categorie. Lista alimentelor cu adaosul comercial plafonat Prelungirea vine…

Cand ai planuri mari pentru CASA TA, Diamant este soluția! Gasești de toate intr-un singur loc!

08:56, 13.03.2024 - ADVERTORIAL. De 32 de ani, principalul scop al echipei Diamant Reșița a fost de a furniza clienților produsele necesare de cea mai buna calitate și la cel mai avantajos preț. Marile schimbari in viața pot incepe chiar și cu schimbarile din casa. Armonizarea formelor, culorilor și texturilor din baie…

Consumul de colagen, intre beneficii și efecte adverse

08:20, 13.03.2024 - Despre beneficiile colagenului citim zilnic și ne intalnim mai peste tot cu reclame. Produsele cu colagen, fie ca sunt ingerate, fie ca sunt aplicate topic, sunt in mare voga in lumea cosmeticelor și a frumuseții. Și totuși nu trebuie sa uitam de posibilele efecte secundare. Ce este colagenul Colagenul…

Ghidul siguranței in domeniul electric

18:00, 11.03.2024 - Departamentul pentru Situații de Urgența impreuna cu cele trei companii de distribuție a energiei electrice din cadrul grupului PPC (Rețele Electrice Muntenia, Rețele Electrice Dobrogea și Rețele Electrice Banat) au lansat Ghidul siguranței in domeniul electric.

Reguli noi. Deținuții din Pentitenciarul Braila mai pot primi in pachete doar produse feliate, in folie vidata

08:20, 01.03.2024 - O noua restricție se adauga la lista de interdicții presupuse de executarea unei pedepse in inchisoare, pentru ca deținuții nu vor mai avea dreptul sa primeasca de la familie pachete cu mancare de acasa, ci doar produse alimentare feliate, in folie vidata. In conformitate cu articolul  4, aliniatul…

Urme de pesticide, gasite in produsele agricole dintr-o țara europeana

23:50, 23.02.2024 - In Franța, aproape trei sferturi din fructe (73,1%) și aproape jumatate din legume (45,8%) neecologice au fost gasite cu cel puțin un reziduu de pesticide in perioada 2017-2021, potrivit unui studiu. Dintre cele 21 de fructe studiate intre 2017 și 2021 de un inginer de specialitate din cadrul ONG-ului…


Ce parere ai despre aceasta stire?