Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ostașii moldoveni şi cei americani vor participa la aplicații militare comune la Bălți

Publicat:

Peste 130 de militari moldoveni si americani desfasoara, astazi, aplicatii militare comune la Balti. Exercitiul " 2016" are loc la Centrul de instruire al Brigazii de infanterie motorizata din oras.

Conducatorul aplicatiilor, colonelul , sustine ca schimbul de experienta se desfasoara cu scopul de a dezvolta capacitatile militarilor pentru indeplinirea misiunilor.

Ostasii sunt instruiti la executare misiunilor de patrulare si de cercetare pe campul de lupta, precum si pentru amenajarea posturilor de observare. Exercitiile moldo-amerciane fac parte dintr-un…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Militarii moldoveni și americani vor sari cu parașutele din doua aeronave militare

13:15, 13.05.2024 - Militarii moldoveni și americani vor executa in perioada 13-14 mai, antrenamente de desantare in cadrul exercițiului „Swift Response”. Potrivit superiorului exercițiului, locotenent-colonel Ion Coțofana, peste 200 de militari moldoveni și americani vor efectua sarituri din doua aeronave militare C-130…

Trageri de lupta și salturi cu parașuta: Peste 400 de militari moldoveni se vor antrena la exercițiul multinațional ,,Swift Response-2024”

15:51, 05.05.2024 - Armata Naționala va participa, in perioada 9-16 mai curent, la exercițiul ,,Swift Response-2024”, condus de Comandamentul Statelor Unite ale Americii in Europa și Africa care se va desfașura pe teritoriul Republicii Moldova.

Militarii americani vor efectua exerciții in Moldova. In ce raioane vor avea loc acestea

18:00, 03.05.2024 - Efectivele Trupelor Aeropurtate ale Forțelor Armate din SUA și Republicii Moldova vor participa in saptaminile urmatoare la un exercițiu military, informeaza in rețelele sociale Ambasada SUA in Republica Moldova. Exercițiul, care este unul planificat, va include salturi aeriene și desfașurare a forțelor…

Kim Yo Jong, sora liderului nord-coreean: „Vom continua sa construim o putere militara coplesitoare”

12:06, 24.04.2024 - Sora liderului nord-coreean Kim Jong Un, Kim Yo Jong, a declarat ca tara va continua sa construiasca o putere militara coplesitoare, cea mai puternica, pentru a-si proteja suveranitatea si pacea regionala, a relatat miercuri agentia de presa nord-coreeana KCNA, potrivit Reuters, citata de News.ro.Kim…

Salturi cu parașuta la Balți: Militarii moldoveni, romani și americani se vor antrena

08:40, 09.04.2024 - In contextul desfașurarii exercițiului multinațional „JCET-2024” (Joint Combined Exchange Training), astazi 9 aprilie, militarii romani și moldoveni vor efectua salturi cu parașuta din aeronava din dotarea Armatei Naționale.

Saltura cu parașuta la Balți: Militarii moldoveni, romani și americani se vor antrena

08:36, 09.04.2024 - In contextul desfașurarii exercițiului multinațional „JCET-2024” (Joint Combined Exchange Training), astazi 9 aprilie, militarii romani și moldoveni vor efectua salturi cu parașuta din aeronava din dotarea Armatei Naționale.


Ce parere ai despre aceasta stire?