Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OSIM a înregistrat marca Topoloveni. Compania lansează un nou produs

Publicat:

din judetul Arges, producatorul magiunului de prune de Topoloveni, a anuntat vineri inregistrarea la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) ca marca proprie a toponimului Topoloveni.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Valea Doftanei și Drajna – pe lista destinațiilor de calatorie din „Romania Atractiva”

00:40, 22.05.2024 - N. Dumitrescu La nivel guvernamental, sunt puse in practica noi inițiative prin intermediul carora se dorește ca romanii sa descopere frumusețile propriei țari, dar, mai ales, cat mai mulți turiști straini sa viziteze Romania. Cel mai recent exemplu este paltforma multimedia ”Romania Atractiva”, lansata…

Cutremur de 4,1 grade in aceasta seara!

19:01, 07.05.2024 - Cutremur de 4,1 grade in aceasta seara! Un cutremur s-a produs marți seara, 7 mai, in zona seismica Vrancea. Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, seismul a avut loc la ora 18:32:22 (ora locala a Romaniei), in zona seismica Vrancea, Buzau, și a avut o magnitudinea…

Cutremur, sambata dupa-amiaza, in Romania. Unde s-a resimțit

07:30, 21.04.2024 - Un cutremur cu magnitudinea 2,6 s-a produs, sambata dupa-amiaza, in zona seismica Vrancea, Covasna. In ziua de 20 Aprilie 2024, la ora 13:31:25 (ora locala a Romaniei), s-a produs in ZONA SEISMICA VRANCEA, COVASNA un cutremur slab, cu magnitudinea ml 2.6, la adancimea de 131.6 km, scrie INFP. Cutremurul…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

Paine cu gust si proprietati de carne inventata la Universitatea Dunarea de Jos: „Este ca si cum ai manca paine cu friptura”

15:30, 12.03.2024 - O paine proteica, cu gust si proprietati de carne, a fost inventata de un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, iar Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati a obtinut brevetul de inventie de la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM), informeaza Agerpres.Autorii…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?