Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OSCE va sprijini Moldova în demersul său privind retragerea trupelor ruse staționate ilegal în stânga Nistrului

Publicat:

OSCE va sprijini Moldova in demersul sau privind retragerea trupelor ruse staționate ilegal in stanga Nistrului. Asta afirma intr-un comunicat de presa secretarul general al organizației, .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Israelul anunța ca retragerea trupelor din Fașia Gaza se incadreaza in pregatirea pentru etapa urmatoare a conflictului

22:06, 08.04.2024 - Israelul a anunțat ca a retra trupele din sudul Fașiei Gaza ca parte a pregatirilor pentru etapa urmatoare a conflictului cu Hamas. De asemenea, Israelul a anunțat ca peste 300 de camioane umanitare au intrat in Fașia Gaza.

Rep. Moldova acuza Rusia ca a tiparit ilegal buletine de vot in Transnistria pentru alegerile prezidențiale 

10:15, 14.03.2024 - Vicepremierul Oleg Serebrian, care se ocupa de relatia Chisinaului cu Tiraspolul, a acuzat Moscova ca incalca legile tarii prin tiparirea de buletine de vot in regiunea separatista Transnistria pentru alegerile prezidentiale ruse, relateaza Reuters, preluat de News.ro.

Acord de aparare intre Franța și Republica Moldova: Macron și Sandu cer retragerea trupelor rusești staționate ilegal in Transnistria

17:25, 07.03.2024 - Franta a afirmat joi sprijinul sau „de neclintit” pentru „independenta, suveranitatea si integritatea teritoriala” a Republicii Moldova, a carei presedinta Maia Sandu a fost primita la Palatul Elysee pentru a incheia un acord de aparare intre cele doua state.

Ultima ora! Fost șef al CFM, trimis in judecata: Ar fi prejudiciat statul cu peste 5 mil. lei

10:35, 20.02.2024 - Procuratura pentru Combaterea Criminalitații Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunța trimiterea in judecata a unui fost șef al Caii Ferate din Moldova, care ar fi inchiriat fraudulos locomotive din stanga Nistrului, cu prejudicii de peste 5.000.000 lei. Ar fi vorba despre Iurie Topala.

Ultima ora! Fostul șef al CFM, trimis in judecata: Ar fi prejudiciat statul cu peste 5 de mil. lei

10:30, 20.02.2024 - Procuratura pentru Combaterea Criminalitații Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunța trimiterea in judecata a unui fost șef al Caii Ferate din Moldova, care ar fi inchiriat fraudulos locomotive din stanga Nistrului, cu prejudicii de peste 5.000.000 lei. Ar fi vorba despre Iurie Topala.

Fost șef al CFM – trimis in judecata

10:25, 20.02.2024 - Procuratura pentru Combaterea Criminalitații Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunța trimiterea in judecata a unui fost șef al Caii Ferate din Moldova, care ar fi inchiriat fraudulos locomotive din stinga Nistrului, cu prejudicii de peste 5.000.000 lei, anunța Noi.md Mai exact, in lipsa unei necesitați…

Casa Alba: Retragerea trupelor ucrainene din Avdiivka, dovada a „costului inactiunii“ Congresului

21:51, 17.02.2024 - Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka, estul tarii, este dovada "costului inactiunii" Congresului american, care blocheaza un ajutor militar suplimentar de 60 miliarde de dolari Kievului, a denuntat sambata Casa Alba, potrivit AFP.

Casa Alba: Retragerea trupelor ucrainene din Avdiivka este dovada „costului inactiunii” Congresului

21:50, 17.02.2024 - Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka, estul tarii, este dovada „costului inactiunii” Congresului american, care blocheaza un ajutor militar suplimentar de 60 miliarde de dolari Kievului, a denuntat sambata Casa Alba, potrivit AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?