Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ORESTE și-a ieșit din MINȚI după AUDIEREA de la DIICOT. Vrea să îi dea în JUDECATĂ pe TOȚI care au spus că se DROGHEAZĂ

Publicat:

a fost audiat luni dimineata, timp de o ora, la DIICOT Ploiesti. Acesta a afirmat ca nu are nicio legatura cu dosarul de trafic de droguri in care a fost audiat ca martor si a anuntat ca va da in judecata publicatiile si jurnalistii care au scris ca s-a drogat.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihai Chirica, trimis in judecata de DIICOT intr-un dosar de corupție. Primarul din Iași: „Era de fapt de asteptat, dar nu in momentul in care s-au anuntat candidaturile”.

09:00, 20.04.2024 - Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost trimis in judecata de DIICOT intr-un dosar de corupție cu zeci de inculpați. Primarul acuza faptul ca trimiterea sa in judecata are loc chiar in momentul depunerii candidaturilor.

Langa noi: Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost trimis in judecata de DIICOT in dosarul „Veranda”

08:30, 20.04.2024 - Langa noi: Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost trimis in judecata de DIICOT in dosarul „Veranda” Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost trimis in judecata de DIICOT in dosarul “Veranda”, in legatura cu emiterea ilegala a unor autorizatii de construire, beneficiar fiind omul…

Trimis in judecata de DIICOT, primarul Iașiului acuza procurorii ca fac politica: 'Acum s-au grabit cu un dosar tinut la dospit de doi ani'

21:16, 19.04.2024 - Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost trimis in judecata de procurorii DIICOT intr-un dosar care vizeaza emiterea unor autorizatii de construire, edilul iesean acuzand ca „unele elemente din lumea justitiei se lasa angrenate in jocul politic”.

Imagini halucinante: o judecatoare se drogheaza cot la cot cu traficanții/ VIDEO

23:30, 08.04.2024 - O judecatoare de la Tribunalul Suceava, Ana Maria Chirila, a fost reținuta de DIICOT, dupa ce s-a aflat ca le dadea traficanților de droguri date din anchetele DIICOT. Acum au aparut imagini cu judecatoarea in timp ce se droga cot la cot cu traficanții de narcotice.

Percheziții la traficanții de droguri din Prahova și Dambovița. Stupefiante, vandute inclusiv catre elevi din Ploiesti

11:10, 03.04.2024 - „Din materialul probator administrat in cauza, a reiesit faptul ca, mai multi faptuitori au detinut si comercializat, in mod repetat, diferite cantitati de droguri, inclusiv catre minori, elevi ai unor unitati de invatamant din municipiul Ploiesti. De asemenea, unul dintre faptuitori, organizeaza periodic,…

Inregistrari ingrozitoare de la o gradinița din Ploiești. Ce putea sa le spuna educatoarea micuților

18:30, 02.04.2024 -  „Dupa ce ca faci numai trasnai.... Da-te la o parte! Zi! De ce nu asculti? Vrei bataie? Vrei sa te bata copiii? Punem ”, spune educatoarea unui copil. Pe inregistrare se aude cum copilul raspunde, la fiecare intrebare: „Nu!”. Intr-o a doua inregistrare audio realizata la aceeasi grupa educatoarea pare…

Mesajul controversat al lui Gheboasa, dupa ce a fost audiat de DIICOT. Cantarețul, atac dur pe Internet: ”Tot v-am fraierit...”

22:30, 02.03.2024 - Gheboasa a transmis un mesaj controversat, dupa ce a fost audiat de DIICOT! Daca in urma cu doar o zi a ajuns pe mainile poliției, acum se pare ca atitudinea lui s-a schimbat radical. Artistul a transmis un atac dur, pe Internet.


Ce parere ai despre aceasta stire?