Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orban afirmă că parlamentarul liberal care va vota moţiunea de cenzură riscă să fie exclus din partid

Publicat:

Parlamentarul liberal care nu va respecta decizia politica in privinta motiunii de cenzura si va vota risca sa fie exclus din partid, a declarat marti presedintele PNL, .

"Nu mai este membru al PNL (n.r. - parlamentarul liberal). In conformitate cu statutul, nerespectarea hotararilor organismelor statutare ale PNL, mai ales intr-o situatie de genul asta, duce automat la pierderea calitatii de membru" a precizat Orban, raspunzand unei intrebari pe acest subiect. AGERPRES /(AS-autor: , editor: , editor online: )

 

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deputatul acuzat de bataie. „Fereasca Dumnezeu sa ai o nevasta ca a mea”

19:25, 02.05.2024 - Deputatul Viorel Focsa este acuzat de sotie ca a agresat-o din nou, iar pe numele sau a fost emis un ordin de protectie. Reprezentantii IPJ Constanta au anuntat ca, joi, in jurul orei 2.20, politistii din Navodari au fost sesizati, de o femeie de 51 de ani, cu privire la faptul ca ar fi fost agresata…

„Fereasca Dumnezeu sa ai o nevasta ca a mea”. Deputatul acuzat de bataie are propria varianta

18:40, 02.05.2024 - Deputatul Viorel Focsa este acuzat de sotie ca a agresat-o din nou, iar pe numele sau a fost emis un ordin de protectie. Reprezentantii IPJ Constanta au anuntat ca, joi, in jurul orei 2.20, politistii din Navodari au fost sesizati, de o femeie de 51 de ani, cu privire la faptul ca ar fi fost agresata…

Se adancește scandalul in AUR: Se insista cu detectorul de minciuni. Lulea nu va fi exclus din partid

12:00, 15.04.2024 - Scandal și bolboroseli in AUR, pe tema testelor poligraf pentru liderii locali dar și dupa ce Marius Lulea, vicepreședinte AUR, a fost amenințat cu excluderea de George Simion, in urma afirmațiilor privindu-l pe Cozmin Gușa.

Ce romani vor mai plati impozit pe concediul medical? Guvernul a modificat a 3-a oara ordonanța de urgența

22:40, 11.04.2024 - Astfel, vor fi scutite de plata contributiei de asigurari sociale de sanatate indemnizatiile de concediu medical la care au dreptul persoanele care se afla in concediu pentru maternitate, ingrijirea copilului bolnav, risc maternal, ingrijirea pacientului cu afectiuni oncologice, pentru boli oncologice…

Deputatul Ichim, reacție in cazul „dosarului Apartamentul”:«Primarul se asigura, in primul rand, ca aduce fericire in viața colegilor de partid»

14:40, 12.03.2024 - Deputatul REPER Cristian Ichim a reacționat la anunțul facut de primarul Viziteu, referitor la calitatea sa de suspect in „dosarul Apartamentul”. Parlamentarul susține ca dosarele se aduna pe numele edilului, care, in loc sa se ocupe de bunul mers al orașului, are grija de colegii de partid. Primarul…

Cu cine NU ar guverna Alianta Dreapta Unita. Ludovic Orban: „Exclus PSD si cu AUR”

10:40, 16.02.2024 - Presedintele Forta Dreptei, Ludovic Orban, afirma ca si-a dorit ca Alianta Dreapta Unita sa fie una politica, inscrisa la Tribunal, nu doar o alianta electorala pentru alegerile europarlamentare.

PSD, acuzații la adresa lui Dacian Cioloș, Ludovic Orban și USR, in dosarul Roșia Montana: ”Romanii risca sa plateasca prejudicii de miliarde”

16:35, 05.02.2024 - PSD afirma categoric ca fostul premier Dacian Cioloș este principalul vinovat pentru situația critica in care se afla Romania in litigiul cu firma care deține dreptul de exploatare miniera la Roșia Montana, potrivit unui comunicat de presa.

Principalul rival al lui Putin la prezidențiale risca sa fie exclus de la alegeri. Pe lista cu semnaturi ar fi trecuți oameni morți

13:05, 05.02.2024 - Candidatul anti-razboi la alegerile prezidentiale din Rusia, Boris Nadejdin, a declarat luni ca un grup de lucru al Comisiei Electorale Centrale (CEC) ar fi descoperit ca 15% din semnaturile sustinatorilor pe care le-a depus pentru a-si sustine candidatura la alegeri nu sunt valide, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?