Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oraşul Sydney, ameninţat de incendii. A fost declarată stare de urgenţă în sud-estul Australiei

Publicat:

Incendiile de vegetatie continua sa faca prapad in Australia. In pericol este chiar cel mai mare oras, Sydney, amenintat de flacarile care au distrus deja cel putin 100 de mii de hectare de teren si trei sute de case. Autoritatile se tem ca unirea mai multor focare va crea un incendiu atat de puternic si intins, incat va fi aproape imposibil de controlat.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șase cetateni romani au fost evacuați din Noua Caledonie, unde s-a decretat stare de urgența

18:50, 25.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anuntat, sambata, ca toti cei sase cetateni romani care solicitasera sprijin pentru evacuare au parasit Noua Caledonie. ”Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informeaza ca in urma demersurilor complexe derulate prin intermediul Consulatului General al Romaniei la…

MAE, atenționare de calatorie pentru romani! In ce teritoriu a fost declarata stare de urgența

19:21, 16.05.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de calatorie pentru romani! Intr-un teritoriu a fost declarata stare de urgența. Iata la ce trebuie sa fie atenți cetațenii din Romania care vor sa calatoreasca acolo!

Stare de urgenta, declarata pentru a doua oara, din cauza unei crize energetice

17:21, 20.04.2024 - Presedintele Ecuadorului, Daniel Noboa, a declarat vineri o a doua stare de urgenta, din cauza crizei energetice care a dus deja la rationalizarea consumului in tara sud-americana, transmite Reuters.

Bilanțul persoanelor salvate din inundațiile din estul Australiei a trecut de 150

16:40, 06.04.2024 - Autoritatile au precizat ca 72 de salvari au fost efectuate in capitala statului, Sydney, cel mai mare oras din Australia, unde au avut loc inundatii periculoase in mai multe suburbii joase, conform actualitate.org. Aproximativ 15 ordine de evacuare de urgenta au fost puse in aplicare in tot statul,…

Niveluri ridicate de radiații intr-un oraș din Rusia - A fost declarata stare de urgența

17:30, 05.04.2024 - Autoritatile din orasul Habarovsk, in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgenta intr-o zona in care a fost descoperita o "sursa de radiatii", a informat vineri agentia de presa TASS, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Stare de urgența in estul Rusiei, dupa ce a fost descoperita o „sursa de radiații"

15:35, 05.04.2024 - Autoritațile din orașul Khabarovsk, situat in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgența intr-o zona in care a fost descoperita o „sursa de radiații”, a anunțat vineri agenția de presa TASS, preluata de Reuters, scrie hotnews.ro .

Rusia: Stare de urgența din cauza unor radiații

15:05, 05.04.2024 - O sursa de radiații a fost descoperita intr-unul dintre cartierele orașului Khabarovsk. Anterior, aici, a fost instituita stare de urgența, a declarat administrația orașului pentru TASS. „Sursa a fost confiscata și se iau masuri pentru eliminarea ei”, a spus administrația. La fața locului a fost organizat…

Stare de urgența in Islanda: o noua erupțe vulcanica in Peninsula Reykjanes VIDEO

09:10, 17.03.2024 - Autoritațile din Islanda au declarat stare de urgența sambata seara, dupa ce o noua erupție vulcanica a izbucnit in Peninsula Reykjanes. Este a patra erupție in aceasta zona, din luna decembrie și pana in prezent, conform raportului furnizat de AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?