Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Orașul-capcană pentru locuitorii săi: Cele mai mari probleme ale Bucureștiului

Publicat:

Bucureștiul este sufocat de construcții, mașini, cladiri și gunoaie, arata una dintre cele mai noi cercetari despre starea in care se afla mediul din oraș. Raportul a fost elaborat in 6 luni de profesorul universitar doctor (Facultatea de Geografie, Universitatea din București), la cererea Fundației Comunitare București, și indica faptul ca orașul se transforma intr-un „spațiu toxic și o capcana pentru locuitorii sai”. Cele mai mari probleme identificate sunt legate de natura urbana, calitatea aerului, schimbarile climatice, managementul deșeurilor, infrastructura gri și transportul…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dependentele - o robie? Drogurile si enigma lor .

00:01, 21.05.2024 - Duminica, 2 iunie 2024 de la ora 19:00, Centrul Cultural Dacia va gazdui conferinta Dependentele - o robie? Drogurile si enigma lor sustinuta de pr. prof. univ. dr. Stelian Tofana, de la Facultatea de Teologie Ortodoxa, Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca. Conferinta va fi axata pe abordarea…

Lucratorii uzinei VW din Tennessee au votat sa se alature sindicatului UAW, intr-o victorie majora a acestuia

07:55, 21.04.2024 - Majoritatea lucratorilor eligibili au votat in favoarea sindicatului, numarul final de vineri fiind de 2.628 la 985, sau 73% pentru aderarea la UAW. Victoria zdrobitoare va face din fabrica Chattanooga prima fabrica auto din sud care s-a sindicalizat prin alegeri din anii 1940 si prima fabrica auto…

Marturia cutremuratoare a unei tinere ranite de Vlad Pascu: Nu s-a dat jos din mașina. Ne-a lovit și s-a intors in Vama

17:15, 18.04.2024 - La opt luni de la tragedia de la 2 Mai, o tanara care a fost ranita in accidentul produs de Vlad Pascu a rupt tacerea, marturisind ca acesta nu s-a dat jos din mașina dupa impact, ci a condus inapoi in Vama Veche. Fata, colega cu Sebastian Olariu la Facultatea de Geografie de la Universitatea […] The…

Cristian-Gabriel Pascu, eliberat din functia de vicepresedinte al Oficiului National pentru Jocuri de Noroc, la doar doua zile de la numire, printr-o decizie a premierului Marcel Ciolacu

22:55, 03.04.2024 - ”Articol unic. — La data intrarii in vigoare a prezentei decizii, domnul Cristian Gabriel Pascu se elibereaza din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc”, este decizia aparuta in Monitorul Oficial. Reprezentantii USR  au cerut premierului…

Caștigatorii concursului ”Games of Science” in direct la matinalul de la Radio Iași

09:55, 27.03.2024 - Caștigatorii concursului ”Games of Science” in direct la matinalul de la Radio Iași. Otilia Pintilii, studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie ”Grigore T. Popa” Iasi, a caștigat etapa de la Iași a concursului Games of Science cu o prezentarea despre cercetarea echipei din care face parte care…

Parintele Necula va vorbi la Universitatea „Constantin Brancoveanu”

08:15, 16.03.2024 - La invitația cadrelor didactice și a studenților Universitații ”Constantin Brancoveanu” din Pitești, Facultatea de Management Marketing in Afaceri Economice din Rm. Valcea, preotul profesor Constantin Necula va susține conferința cu tema ” Inalțandu-ne Conștiința”. Citește și IPS Calinic Argeșeanul…

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

Cum sa decongelezi corect peștele

16:21, 10.03.2024 - Peștele aduce numeroase beneficii pentru sanatate, datorita conținutului sau bogat in nutrienți esențiali. Peștele congelat este o opțiune populara in multe gospodarii și in industria alimentara pentru ca așa se poate pastra pe perioade mai indelungate. Dar pentru ca peștele este un aliment ușor perisabil,…


Ce parere ai despre aceasta stire?