Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Opt militari români, RĂNIŢI în Afganistan în explozia unei maşini-capcană!

Publicat:

Opt militari din Batalionului 30 ” din au fost raniti luni dimineata in Afganistan, in timpul unei misiuni in zona de responsabilitate, fiind tinta unui autovehicul capcana (VBIED – Vehicle-Borne Improvised Explosive Device), a informat intr-un comunicat de presa.

Potrivit primelor informații, starea lor de sanatate este stabila. Cei opt soldați se aflau intr-o misiune de patrulare, altaturi de partenerii americani.

 Unsprezece copii au fost ucisi in atentatul sinucigas cu masina-capcana

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania inca are nevoie de militari profesioniști. Recrutarea continua

18:40, 13.05.2024 - Ministerul Apararii Naționale (MApN) iși continua eforturile de recrutare a tinerilor pentru posturile de soldați și gradați profesioniști. In cadrul seriei a doua a campaniei de selecție, sunt disponibile peste 3.800 de posturi vacante in 32 de județe din țara și in municipiul București. Aceasta campanie…

Armata continua recrutarea de militari profesioniști. Mii de posturi vacante

18:36, 13.05.2024 - Ministerul Apararii Nationale (MApN) continua recrutarea tinerilor pentru posturile de soldati si gradati profesionisti, in seria a doua a campaniei de selectie fiind disponibile peste 3.800 de posturi vacante in 32 judete din tara si in municipiul Bucuresti. Citește și: Protest spontan la Guvern: Zeci…

Opt ani de la moartea a doi militari romani in Afganistan. Vizi și Dumi au pierit intr-un atac sangeros al talibanilor

14:35, 07.05.2024 - Au trecut opt ani de la tragedia din Afganistan in care buzoienii Adrian Vizireanu și Iulian Dumitrescu, subofițeri in Forțele de Operații Speciale (FOS) au cazut la datorie. Au fost ucisi de talibani infiltrați printre militarii armatei afgane.

Trei copii și o femeie, raniți intr-un carambol cu cinci mașini

19:45, 06.05.2024 - Trei copii si o femeie au fost raniți luni dupa-amiaza intr-un carambol in care au fost implicate cinci mașini. Acesta a avut loc pe DN 2 – E 85, la Posta Calnau, a anuntat IPJ Buzau. In cara,bol au fost implicate cinci autoturisme ce se deplasau dinspre Vrancea catre Buzau. Trei șoferi sunt bucuresteni,…

Explozie a unei mașini capcana in centrul capitalei Siriei Damasc

17:16, 13.04.2024 - O masina capcana a explodat sambata intr-un cartier din centrul capitalei siriene Damasc, unde se afla mai multe ambasade, fara a provoca victime, a anuntat presa oficiala siriana, citand o sursa din cadrul politiei, relateaza AFP, potrivit agerpres.ro. Explozia survine intr-un context de tensiuni regionale…

Copiii lui Harry Kane sunt bine dupa ce au fost raniți intr-un accident cu trei mașini in Germania

13:45, 12.04.2024 - Copiii lui Harry Kane ar fi „bine" dupa ce au fost transportați de urgența la spital cu rani minore in urma unei coliziuni intre trei mașini in Germania. Accidentul a avut loc luni seara, in jurul orei locale 17.15, in Bavaria, in apropiere de Munchen, potrivit mediafax.

Accident naval cu 11 raniți, pe Dunare: un vas de croaziera a intrat intr-o ecluza

10:25, 30.03.2024 - Unsprezece persoane au fost ranite dupa ce un vas de croaziera din Bulgaria a intrat in cursul nopții de vineri spre sambata intr-un zid de beton intr-o ecluza de pe Dunare, in nordul Austriei, a anunțat sambata poliția locala.

EXCLUSIV VIDEO: Doi raniti dupa ce doua masini s-au ciocnit in Berbesti

10:15, 30.03.2024 - Ieri, 28 martie, la ora 15.45, polițiștii Secției 5 Ocna Sugatag au fost solicitați prin apel 112 sa intervina la un accident rutier, produs pe DN 18, in localitatea Berbești. The post EXCLUSIV VIDEO: Doi raniti dupa ce doua masini s-au ciocnit in Berbesti first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?