Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Opt copii au vandalizat o școală din Germania. Prejudiciul ajunge la 150.000 de euro

Publicat:

Opt elevi au devastat cladirea școlii in care invațau. Minorii au patruns in weekend și au spart ferestre și uși, au incendiat un morman de gunoaie și au golit stingatoarele de incendii. Paguba se ridica la 150.000 de euro.

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac cu cutițul langa o școala din Strasbourg. Doi copii mici au fost injunghiați

17:31, 18.04.2024 - Un individ a injunghiat doi copii de 5 și 11 ani in apropierea unei școli din Souffelweyersheim, langa Strasbourg. Atacul a avut loc joi dupa-amiaza, in apropierea unei școli primare și a unei piețe din oraș.

Aproape 12.000 de copii din județul Dambovița vor beneficia de o masa calda sau pachet alimentar la școala

22:05, 11.04.2024 - 35 de unitați de invațamant din Dambovița beneficiaza de Programul național „Masa sanatoasa” din totalul de 1223 din toata țara. Prin hotarare de Guvern au fost alocate sumele necesare pentru finanțarea programului in anul 2024 și repartizarea acestora pe unitați/subdiviziuni administrativ-teritoriale.…

Ziua Naționala a Educației Financiare: peste 4.300 de copii și adulți din zonele rurale, educați financiar de bibliotecare prin Școala de Bani din Biblioteca.

20:35, 11.04.2024 - De Ziua Naționala a Educației Financiare, BCR, prin Școala de Bani, a organizat cea de-a treia ediție EduFinFest, in parteneriat cu Fundația Progress; Peste 4.300 de adulți și copii din 90 de comunitați rurale și mic urbane, din 33 de județe, au invațat, in ultimul an, noțiuni de educație financiara,…

Un avion s-a intors din drum dupa ce o toaleta defecta s-a revarsat in cabina pasagerilor

20:50, 01.04.2024 - Un avion al companiei aeriene United Airlines s-a intors de urgența din drum dupa ce o toaleta defecta s-a revarsat in cabina pasagerilor. Avionul decolase vineri de pe aeroportul din Frankfurt (Germania) și urma sa aterizeze in San Francisco (SUA). O toaleta s-a defectat și conținutul ei s-a scurs…

Scandal la o școala de top din Constanța. Copii de clasa I, terorizați de o invațatoare-pensionara

15:10, 26.03.2024 - O invațatoare pensionara a fost inregistrata, pe ascuns, de parinții elevilor, dupa ce micuții s-au plans ca sunt injurați și chiar loviți de cadrul didactic. Școala a refuzat sa arate imaginile de pe camerele web din clasa.

Corneliu Popovici: "Cheltuieli de sute de mii de lei pentru un ospaț in timp ce unii copii vin flaminzi la școala sint cam de neințeles"

17:00, 19.03.2024 - Fostul ministru al Educației, Corneliu Popovici, membru al Consiliului de Supraveghere și Dezvoltare al companiei "Teleradio-Moldova" (TRM), a publicat un mesaj in rețelele sociale, in care se arata revoltat de cheltuielile operate de televiziunea naționala pentru sarbatoarea "Revelion-2024", noteaza…

Corneliu Popovici: "Cheltuieli de sute de mii de lei pentru un ospaț in timp unii copii vin flaminzi la școala sint cam de neințeles"

14:55, 19.03.2024 - Fostul ministru al Educației, Corneliu Popovici, membru al Consiliului de Supraveghere și Dezvoltare al companiei "Teleradio-Moldova" (TRM), a publicat un mesaj in rețelele sociale, in care se arata revoltat de cheltuielile operate de televiziunea naționala pentru sarbatoarea "Revelion-2024", noteaza…

Parinții ai caror copii invața la școala unde un minor a fost violat sunt revoltați! Agresorul inca merge la ore: "O las cu toata increderea si nu stiu cum o iau"

20:06, 04.03.2024 - Nepasarea conducerii școlii din București, unde un minor a fost violat de doua ori, i-a revoltat pe parinții ai caror copii studiaza in unitatea de invațamant. Potrivit informațiilor, cel de-al doilea agresor inca merge la ore.


Ce parere ai despre aceasta stire?