Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Opoziţia a mai pierdut un vot la moţiune. Un deputat USR va lipsi din cauza unor grave probleme de sănătate

Publicat:

Senatorul USR a anuntat ca nu va fi prezenta la votul motiunii de cenzura din cauza unor grave probleme de sanatate. „Cred insa cu toata taria in reusita colegilor mei!“, a scris pe Facebook. Cu o zi inaintea motiunii, trei parlamentari PSD s-au intors in partid dupa o saptamana de „pribegie“ la ProRomania.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Asociația Blondie a implinit 4 ani și 200 de zboruri pentru copiii cu probleme grave de sanatate

16:20, 09.04.2024 - Transporturile aeriene catre spitale din alte țari au devenit o necesitate pentru mulți pacienți romani cu afecțiuni medicale grave. De patru ani de zile, Asociația... The post Asociația Blondie a implinit 4 ani și 200 de zboruri pentru copiii cu probleme grave de sanatate appeared first on Special…

PROBLEME DE SANATATE CA POSIBILA CAUZA Decesul soției ambasadorului Rusiei in Romania

11:36, 09.04.2024 - Sursele citate anterior indica un infarct drept cauza decesului soției ambasadorului Rusiei la București. The post PROBLEME DE SANATATE CA POSIBILA CAUZA Decesul soției ambasadorului Rusiei in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Romanii, probleme grave din cauza alergiilor de primavara. Cum se pot calma simptomele

16:50, 08.04.2024 - Romanii sufera tot mai mult din cauza alergiilor de primavara. Printre simptome se numara stranutul, nas infundat, mancarime, ochi roșii, lacrimat sau tuse. Acestea se pot ameliora cu ajutorul unor metode simple.

Prințesele lovite de grave probleme de sanatate. De la cancer la anorexie!

10:35, 28.03.2024 - Prințesele lovite de grave probleme de sanatate. De la cancer la anorexie! In lumea basmelor, prințesele sunt descrise drept femei intotdeauna frumoase care traiesc in puf și nu au deloc griji. In realitate, in schimb, lucrurile stau cu totul diferit. Multe dintre aceste figuri regale se confrunta cu…

BCR și Banca Transilvania au azi probleme de funcționare! Exista posibilitatea unui atac cibernetic!

16:55, 16.03.2024 - Mai mulți clienți ai BCR și Bancii Transilvania au reclamat ca au intampinat probleme pe site-urile celor doua banci. Reprezentanții BT transmit ca lucreaza la remedierea situației: „Este o situație generalizata la mai multe banci”. De asemenea, ar fi existat probleme și la Alpha Bank, dar in acest…

Știrile Antena Stars. Ani Crețu, probleme grave din cauza alergiei fiului. Baiatul s-a imbolnavit in urma unui vaccin: ”Nu avem niciun ajutor” / VIDEO

16:40, 26.02.2024 - Ani Creșu se confrunta cu mai multe probleme din cauza alergiei. Copilul a dezvoltat afecșiunea in urma unui vaccin facut in copilarie, iar acum, are parte de un regim special. Actrița a avut parte de mai multe situații neplacute la restaurante, unde nu putea comanda nimic din cauza ingredientelor existente.

Giulia și Vlad Huidu trec prin momente grele. Fiul lor a fost internat in spital din cauza unor probleme de sanatate

18:10, 24.02.2024 - Mika, fiul lui Vlad Huidu și al Giuliei Anghelescu a ajuns de urgența la spital din cauza unor dureri pe care nu le-a mai putut suporta. Ce se intampla cu micuțul, dar și ce au transmis parinții sai in mediul online.

Probleme grave de sanatate pentru Traian Basescu. Fostul președinte a fost internat de urgența la Spitalul Militar

21:50, 27.01.2024 - Traian Basescu a fost operat in trecut de hernie de disc in 2005. De asemenea, presa centrala a relatat ca fostul președinte al Romaniei ar fi fost internat și in 2020 și in 2022 in Franța și Belgia pentru probleme legate de afecțiuni cardiace.


Ce parere ai despre aceasta stire?