Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OPINIA SPECIALIȘTILOR Un somn de prânz nu este foarte benefic

Publicat:
OPINIA SPECIALIȘTILOR Un somn de prânz nu este foarte benefic

Poate ai petrecut intreaga noapte urmarind serialul preferat sau navigand pe TikTok. Acum este dimineața și trebuie sa te pregatești pentru munca. The post OPINIA SPECIALIȘTILOR Un somn de pranz nu este foarte benefic first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

OPINIA SPECIALIȘTILOR Catalogul electronic a crescut randamentul in tot ceea ce inseamna notare

16:45, 16.04.2024 - Diana Bratucu, directoarea Școlii Gimnaziale „Traian” din județul Dolj, a vorbit despre importanța catalogului electronic. The post OPINIA SPECIALIȘTILOR Catalogul electronic a crescut randamentul in tot ceea ce inseamna notare first appeared on Informatia Zilei .

METODA DE SLABIRE Oatzempic, cea mai recenta tendința de pe TikTok

15:55, 08.04.2024 - Conform The Independent, utilizatorii de TikTok au dezvoltat o noua metoda neoficiala de slabit, pe care o numesc "oatzempic", afirmand ca este complet naturala. The post METODA DE SLABIRE Oatzempic, cea mai recenta tendința de pe TikTok first appeared on Informatia Zilei .

ȘTIRE FALSA Iepurași de ciocolata, distruși in supermarketuri

20:35, 04.04.2024 - Un fenomen controversat pe platforma de socializare TikTok a generat o agitație considerabila printre romani. The post ȘTIRE FALSA Iepurași de ciocolata, distruși in supermarketuri first appeared on Informatia Zilei .

Se va traduce popularitatea de pe rețelele de socializare in voturi?

20:30, 26.03.2024 - Rețelele de socializare, in special Tik Tok și Facebook, sunt in centrul unei dispute aprinse. Rareș Bogdan se pronunța impotriva TikTok, uitand ca el insuși are un cont. The post Se va traduce popularitatea de pe rețelele de socializare in voturi? first appeared on Informatia Zilei .

STAREA VREMII Sfarsit de saptamana cu valori termice specifice perioadei, cu posibile precipitatii duminica la pranz

12:06, 15.03.2024 - Azi, la Satu Mare, cerul va fi mai mult acoperit de nori, valorile termice vor inregistra o sensibila scadere fata de cele din ziua anterioara, si vor fi cuprinse intre 5 si 11 grade Celsius. The post STAREA VREMII Sfarsit de saptamana cu valori termice specifice perioadei, cu posibile precipitatii…

OPINIA UNUI MINISTRU Fost ministru al Educației: Rolul inspecției școlare este de consiliere

09:06, 02.03.2024 - „Rolul inspecției școlare este de consiliere. Inspectorii școlari trebuie sa-i consilieze pe profesori, sa vina in intampinarea nevoilor acestora”, ... The post OPINIA UNUI MINISTRU Fost ministru al Educației: Rolul inspecției școlare este de consiliere first appeared on Informatia Zilei .

OPINIA PROFESORILOR Director de liceu: Cei care fac subiectele sunt rupți de realitate

15:00, 27.02.2024 - Ion Ionici, directorul Liceului Jean Louis Calderon din Timișoara, a declarat pentru Edupedu.ro ca „cine face subiectele (pentru examenele naționale – n.red) nu cred ca mai lucreaza in sistem, ... The post OPINIA PROFESORILOR Director de liceu: Cei care fac subiectele sunt rupți de realitate first appeared…

OPINIA EXPERȚILOR Repartizarea aleatorie a elevilor in clase va duce la scaderea nivelului de educație

18:40, 06.02.2024 - Ministerul Educației vrea sa combata discriminarea din școli, iar in acest sens propune ca elevii sa fie repartizați aleatoriu sau in ordine alfabetica in clase. The post OPINIA EXPERȚILOR Repartizarea aleatorie a elevilor in clase va duce la scaderea nivelului de educație first appeared on Informatia…


Ce parere ai despre aceasta stire?