Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Operaţiune de amploare a anchetatorilor moldoveni, români şi francezi. 50 de percheziții și 13 moldoveni, reținuți (VIDEO)

Publicat:

Operatiune de amploare a anchetatorilor moldoveni, romani si francezi. Acestia au destructurat o grupare criminala membrii careia se ocupau cu fabricarea clandestina a tigarilor, precum si cu traficul acestora, dar si cu furturile din case de lux.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Operatiune de desant aerian de amploare, la exercitiul multinational SWIFT RESPONSE 24, in perioada 5-24 mai

18:50, 30.04.2024 - Una dintre cele mai mari operatiuni de desant aerian din Europa dupa al Doilea Razboi Mondial, cu implicarea a aproximativ 2.000 de parasutisti, va avea loc in cadrul exercitiului multinational SWIFT RESPONSE 24, care se va desfasura in perioada 5 - 24 mai, anunta Ministerul Apararii Nationale.

Percheziții mamut la mafia drogurilor: 11 retinuti si 9 persoane sub control judiciar

18:15, 30.04.2024 - Politistii si procurorii au facut 23 de perchezitii in judetele Timis si Caras-Severin, la persoane suspectate de trafic de diferite droguri. Substantele erau amestecate pentru obtinerea unui efect sporit, iar dependentii erau instigati la comiterea de infractiuni. Drogurile erau vandute cu sume cuprinse…

Mascații au intrat in forța peste traficanți: operatiune de amploare a IGPR si DIICOT, cu peste 230 de perchezitii

08:20, 03.04.2024 - Peste 230 de perchezitii sunt efectuate miercuri dimineața in mai multe județe pentru destructurarea grupurilor de trafic de persoane, trafic de minori, trafic de droguri si criminalitate informatica, urmand sa fie puse in executare 223 de mandate de aducere, conform Agerpres. ''La acest moment,…

Militarii moldoveni, romani și americani participa la exerciții in Rep. Moldova. Care este scopul instruirilor

12:11, 01.04.2024 - Militarii moldoveni, romani și americani participa la exercițiul multinațional „JCET-2024”, acesta avand loc in perioada 1-19 aprilie pe poligoanele Armatei Naționale a Rep. Moldova, potrivit reprezentanților Ministerului moldovean al Apararii.

OPERAȚIUNE DE AMPLOARE A DIICOT Percheziții in toata țara intr-un dosar cu prejudiciu de 13 milioane de euro

11:15, 26.03.2024 - Peste 50 de mandate de aducere au fost emise pentru suspecți, inclusiv patru funcționari publici cu statut special The post OPERAȚIUNE DE AMPLOARE A DIICOT Percheziții in toata țara intr-un dosar cu prejudiciu de 13 milioane de euro first appeared on Informatia Zilei .

VIDEO. Percheziții de amploare in Timiș și alte județe, la contrabandiști. Prejudiciu de aproape 13 milioane de euro

10:00, 26.03.2024 - Aproape 100 de percheziții au avut loc in aceasta dimineața pentru destructurarea unor grupari specializate in contrabanda, cu ramificații internaționale. Prejudiciul adus bugetului statului este de peste 12,7 milioane de euro.

FC RAPID Președintele FC Rapid, Daniel Nicolae, și membri ai galeriei, reținuți intr-o ampla operațiune de percheziții

07:01, 15.03.2024 - Daniel Nicolae, președintele FC Rapid, a fost reținut in cadrul unei serii de percheziții desfașurate in București și alte județe, vizand destructurarea unei grupari asociate cu violența și ilegalitați. The post FC RAPID Președintele FC Rapid, Daniel Nicolae, și membri ai galeriei, reținuți intr-o ampla…


Ce parere ai despre aceasta stire?