Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ONU avertizează: „Războiul” împotriva Ebola poate dura şase luni

Publicat:

Razboiulimpotriva virusului Ebola ar putea dura chiar si sase luni, a avertizat , coordonatorul ONU pentru combaterea epidemiei, informeaza AFP, citata de Mediafax.„Lucram la masuri...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 816. Vladimir Putin transforma migrația intr-o arma impotriva Europei, avertizeaza premierul Estoniei

00:10, 19.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 816. Președintele rus Vladimir Putin vede in amenințarea cu migrația in masa drept o „arma” pentru a diviza și slabi Europa, avertizeaza premierul Estoniei, Kaja Kallas.

SUA avertizeaza Georgia sa nu se alature Moscovei impotriva Occidentului și o amenința cu taierea finanțarilor

08:40, 15.05.2024 - Georgia a fost avertizata de SUA sa nu devina un adversar al Occidentului daca se aliniaza din nou la Moscova, dupa ce parlamentul de la Tbilisi a sfidat protestele masive, adoptand o lege inspirata de Kremlin, scrie The Guardian.

Vladimir Putin pregatește „atacuri fizice” impotriva Occidentului, avertizeaza șeful serviciilor secrete britanice

15:55, 14.05.2024 - Anne Keast-Butler, care a fost numita la conducerea operațiunilor de informații ale Marii Britanii in luna mai a anului trecut, a folosit primul sau discurs important pentru a sublinia amenințarea tot mai mare reprezentata de Kremlin.

Netanyahu: Israelul este intr-o lupta existentiala impotriva „monstrilor Hamas”

19:51, 13.05.2024 - Razboiul din Gaza este o batalie pentru ca Israelul sa existe in continuare, a afirmat luni premierul israelian Benjamin Netanyahu, in contextul in care tara sa marcheaza Ziua Memoriala, potrivit DPA.

Ucraina avertizeaza ca va avea loc un „Al Treilea Razboi Mondial” daca va pierde razboiul și cere vot mai rapid in Congresul SUA

09:10, 18.04.2024 - Premierul ucrainean Denis Șmihal a declarat la BBC ca va avea loc un „Al Treilea Razboi Mondial” daca Ucraina pierde in confruntarea cu Rusia și cere Congresului SUA sa aprobe proiectul de lege pentru ajutor extern, blocat mai mult timp de republicani.

Yanis Varoufakis, interzis in Germania

06:31, 15.04.2024 - Fostul ministru grec de finante Yanis Varoufakis nu a primit permisiunea de a intra in Germania pentru a participa la o conferinta  pro-palestiniana la Berlin, deoarece autoritatile se temeau ca unii participanti vor face remarci antisemite, transmite AFP. S-au impus mai multe interdictii de intrare…

Un oficial avertizeaza ca 2024 este anul in care Ucraina ar putea pierde razboiul

19:40, 13.04.2024 - Fostul comandant al Comandamentului Forțelor Comune din Marea Britanie avertizeaza ca Ucraina ar putea fi infranta de Rusia chiar in 2024. Motivul ar fi ca ucrainenii ajung sa simta ca ”nu mai pot caștiga”.

Biden avertizeaza Iranul: „Nu o faceți”. SUA au mutat mijloace defenisve suplimentare in regiune

10:40, 13.04.2024 - SUA se așteapta ca Iranul sa efectueze lovituri impotriva mai multor ținte in Israel in zilele urmatoare și sunt pregatite sa ajute la interceptarea oricaror arme lansate impotriva aliatului sau, spun surse pentru CNN,.


Ce parere ai despre aceasta stire?