Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Omul care a descoperit boala Alzheimer

Publicat:

De la un Craciun memorabil la un personaj al zilei de neuitat. Personajul nostru de astazi este cel care a descoperit și diagnosticat boala uitarii. Și speram noi, vom avea curand și un personaj care sa gaseasca remediul.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a facut Bill Gates dupa ce tatal sau a fost diagnosticat cu boala Alzheimer

03:05, 13.04.2024 - Bill Gates s-a implicat puternic in cercetarea bolii Alzheimer dupa ce tatal sau a fost diagnosticat cu aceasta boala. In cadrul unei conversații cu actorul Seth Rogen și soția sa Lauren Miller Rogen, fondatorii inițiativei Hilarity for Charity, aceștia au discutat despre impactul bolii Alzheimer asupra…

Peste 70.000 de romani sunt diagnosticati cu boala Parkinson

12:20, 11.04.2024 - Peste 70.000 de romani sunt diagnosticati cu boala Parkinson, sustin specialistii care afirma ca identificarea simptomelor in etapele initiale ale instalarii si diagnosticarea afectiunii inainte ca manifestarile sa devina foarte vizibile sunt esentiale pentru un management eficient, transmite Agerpres.…

Adio insomnii, cu melatonina?

05:15, 11.04.2024 - Melatonina este un hormon produs natural de glanda pineala din creier și este implicata in reglarea ciclului de somn-veghe, adica ajuta la alternarea intervalelor de timp in care o persoana doarme sau este activa. Melatonina reprezinta o recomandare uzuala de administrare sub forma de supliment pentru…

Dr. Simona Frasie: Sistemul endocrin guverneaza tot organismul, de aceea screening-ul periodic este extraordinar de important

09:50, 10.04.2024 - „Totul este interconectat” ar putea fi mottoul din spatele legilor care guverneaza sistemul endocrin, in condițiile in care dezechilibrele hormonale pot avea ecou in tot corpul nostru. De aceea, controlul periodic de prevenție la specialiști ar trebui sa devina o obișnuința pentru orice persoana, explica…

Dr. Simona Frasie: Sistemul endocrin guverneaza tot organismul, de aceea screening-ul periodic este extraordinar de important

07:55, 10.04.2024 - „Totul este interconectat” ar putea fi mottoul din spatele legilor care guverneaza sistemul endocrin, in condițiile in care dezechilibrele hormonale pot avea ecou in tot corpul nostru. De aceea, controlul periodic de prevenție la specialiști ar trebui sa devina o obișnuința pentru orice persoana, explica…

Strategii eficiente in ingrijirea pacienților cu boli neurologice cronice

11:36, 28.03.2024 - Bolile neurologice cronice se refera la un grup de afecțiuni care persista o perioada indelungata, unele chiar pe tot parcursul vieții, și care pot include maladii precum boala Parkinson, scleroza multipla, boala Alzheimer, epilepsia și altele.

Ar putea un vaccin descoperit acum 100 de ani sa fie folosit in tratarea si prevenirea bolii Alzheimer? | VIDEO

15:55, 26.02.2024 - Studii recente sugereaza ca un vaccin descoperit in urma cu un secol ar putea oferi o modalitate ieftina și eficienta de stimulare a sistemului imunitar pentru a proteja oamenii de apariția bolii Alzheimer.

Ravagiile tacute ale Alzheimer inainte de apariția simptomelor. Noi indicii despre care este primul semn de boala

17:55, 23.02.2024 - Alzheimer face ravagii silențioase in creier cu mult timp inainte de apariția simptomelor, iar acum oamenii de știința au noi indicii despre secvența dominanta a acestor schimbari - o posibila fereastra pentru a interveni intr-o zi.


Ce parere ai despre aceasta stire?