Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Olt: Un bărbat din Balș a murit electrocutat, în timp ce se afla la pescuit

Publicat:

Pompierii Garzii Balș au intervenit sambata, 5 martie, in jurul orei 14.00, in comuna Baldovinești, sat Pietriș, pentru acordarea ingrijirilor medicale unui barbat aflat in stare de inconștiența. La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD și un echipaj de ... Post-ul Olt: Un barbat din Balș a murit electrocutat, in timp ce se afla la pescuit apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a murit dupa ce a fost impușcat, din greșeala, in timp ce se afla la vanatoare, in Hunedoara. Tatal tragatorului a fost cel care a anunțat autoritațile

13:36, 03.05.2024 - Tragedie la vanatoare in Joia Mare! Un barbat a murit dupa ce a fost impușcat, din greșeala, in timp ce se afla la vanatoare, in Hunedoara. Cel care a alertat autoritațile a fost chiar tatal tragatorului.

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Bistrița: Un barbat a murit, dupa ce a cazut de la inalțime, pe strada Libertații

12:01, 10.04.2024 - In urma cu puțin timp, un barbat a murit, dupa ce a cazut de la 15 metri inalțime. Accidentul s-a produs pe o strada din Bistrița. Un barbat a murit, astazi, pe strada Libertații din Bistrița, dupa ce a cazut de la inalțime. Potrivit ISU Bistrița, echipajele medicale ajunse la fața locului l-au gasit…

Un barbat din Teleorman a murit dupa ce a incercat sa fuga de polițiști și a intrat cu mașina intr-un stalp de beton

09:10, 10.04.2024 - Un barbat de 50 de ani din Rosiorii de Vede, care a refuzat sa opreasca masina la semnalele politistilor, fugind de acestia, a murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a intrat cu vehiculul intr-un stalp, transmite News.ro.

Gest halucinant. Un barbat și-a ucis mama, apoi a sunat la 112 și a anunțat ca a murit. Femeia era imobilizata la pat

15:40, 05.04.2024 - O crima halucinanta a avut loc in București. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama, iar mai apoi a sunat la 112 pentru a anunța ca a murit. Femeia era imobilizata la pat și nu a putut sa se apere. A murit sufocata, dupa cr a fost stransa de gat de propriul sau fiu.

Barbat retinut intr-un dosar de inselaciune cu floarea-soarelui, in Ialomița: prejudiciul - 120.000 de lei

16:55, 13.03.2024 - Barbat retinut intr-un dosar de inselaciune cu floarea-soarelui, in Ialomița: prejudiciul - 120.000 de leiUn barbat de 30 de ani din judetul Arges a fost retinut de anchetatorii ialomiteni intr-un dosar de inselaciune cu floarea-soarelui, prejudiciul fiind de 120.000 de lei.Potrivit unui comunicat…

Caz șocant in Hunedoara! Un barbat a murit intr-un bazin pe care il curața. Alt tanar a ajuns in stare grava la spital / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Hunedoara! Un barbat in varsta de 50 de ani a murit intr-un bazin pe care il curața. Acesta a decedat intoxicat, dupa ce a curațat locul. Alt tanar, in varsta de 22 de ani, a ajuns in stare grava la spital. Iata ce a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgența Hunedoara!

Un barbat a murit in fața spitalului din Murgeni, pe strada. Oamenii revoltați au fost calmați de polițiști și jandarmi

17:35, 01.03.2024 - Un barbat de 78 de ani, care acuza stari de rau, a decedat chiar in fața unitații sanitare. Acesta a fost resuscitat minute in șir de medicii de pe ambulanța chiar in fața porții spitalului, dar aceștia nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?