Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Olimpiada de la Rio: în competiții intră judocanii și halterofilii moldoveni

Publicat:

CHIȘINAU, 9 aug — Sputnik. Patru reprezentanți ai Moldovei și-au încheiat deja parcursul la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Marți vor ieși în arena doi sportivi moldoveni.

Judocanul Valeriu Duminica la categoria grea de 81 de kg își va începe calea de la 1/32 de finala, unde adversarul sau va fi sportivul din Muntenegru Srdan Mrvaljevic, care a evoluat deja la competițiile de la Londra și Beijing. Acest duel va fi lansat al zecelea și va începe dupa ora 17.00, ora Chișinaului.

Tot marți va evolua și primul halterofil moldovean,…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Serghei Marghiev a ajuns in finala Europenelor de atletism

12:13, 07.08.2018 - La Berlin, a început Campionatul European de atletism rezervat seniorilor. Primul moldovean intrat în concurs este Serghei Marghiev, scrie IPN.  El a înregistrat rezultatul 75,10 metri la aruncarea ciocanului și a reușit calificarea în finala de pe locul 7. În…

Șerban Nicolae, replica lui Florin Roman: Deputatul Șaorma, unul dintre cei mai penibili

20:25, 26.02.2018 - "Deputatul „Șaorma" și apucaturile funariote Unul dintre cei mai penibili deputați, pretins ziarist (?!), un soi de „țuțer" al unor ștabi locali care l-au plantat, in vremurile de glorie, prin diverse consilii de administrație ale unor companii de stat, face periodic diverse nefacute. A facut…

#citesteDobrogea: 118 ani de la nasterea constanteanului Nicolae Sever Carpinisan, primul roman licentiat in jurnalism

22:28, 06.01.2018 - Jurnalist, publicist, tipograf, regizor, dramaturg si bibliotecar, Nicolae Sever Carpinisan s a nascut la Constanta, pe 6 ianuarie 1900, si constituie una dintre cele mai emblematice figuri ale jurnalismului romanesc, fiind cel dintai roman care absolva cursurile Scolii superioare de jurnalism la Sorbona,…

Polițistul de la „Fulger”, Serghei Marghiev, medaliat cu bronz la Universiada Mondiala din China

12:42, 28.08.2017 - Agentul Serghei Marghiev, angajat al Brigazii de poliție cu destinație speciala "Fulger" a adus prima medalie pentru Republica Moldova, obținuta la Universiada Mondiala, desfașurata in orașul Taipei (Taiwan), Republica Populara Chineza.

Serghei Marghiev a obtinut prima medalie pentru Moldova la Universiada Mondiala din Taipei

16:32, 24.08.2017 - Atletul moldovean, Serghei Marghiev, a obtinut prima medalie pentru Moldova la Universiada Mondiala din Taipei. Sportivul a cucerit bronzul la proba aruncarea ciocanului. Marghiev s-a clasat pe locul trei cu o performanta de 74,98 de metri.

Serghei Marghiev, pe locul 8 in finala probei de aruncarea ciocanului la Campionatele Mondiale de Atletism din Londra

17:07, 12.08.2017 - La Campionatele Mondiale de Atletism organizate in capitala Marii Britanii, orasul Londra, sportivul moldovean Serghei Marghiev s-a clasat pe locul 8 in finala probei de aruncarea ciocanului. Compatriotul nostru a inregistrat rezultatul de 75 de metri si 87 de centimetri.

Serghei Marghiev s-a calificat in finala Campionatului Mondial

10:39, 10.08.2017 - Atletul Serghei Marghiev s-a calificat in finala Campionatului Mondial de atletism de la Londra la proba aruncarea ciocanului. El a inregistrat rezultatul 75,18 metri, transmite NOI.md. Sportivul de 24 de ani a acces in finala de vineri cu al 9-lea rezultat. Cea mai buna aruncare a avut-o polonezul…

O noua performanta pentru atletismul moldovenesc. Roman Prodius a castigat maratonul de la Vola Ciampino

19:00, 26.03.2017 - O noua performanta pentru atletismul moldovenesc. Roman Prodius a castigat maratonul de la Vola Ciampino din Italia. Sportivul din tara noastra s-a impus pe distanta de 10 kilometri, fiind cronometrat cu 30 de minute si 2 sutimi de secunda.


Ce parere ai despre aceasta stire?