Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Olimpia Melinte este însărcinată în cinci luni

Publicat:

din serialul de mare succes “Vlad” dar și in alte producții de mare audiența precum filme ca “Selfie” și “Selfie 69” dar și altele, actrița Olimpia Melinte a anunțat ca va deveni și ea mama pentru a doua oara, fiind insarcinata in cinci luni.Actrița Olimpia Melinte pe... The post Olimpia Melinte este insarcinata in cinci luni appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carli Lloyd, fost star al nationalei SUA, a anuntat ca este insarcinata

12:00, 02.05.2024 - Carli Lloyd, fosta vedeta a fotbalului feminin american, a anuntat ca este insarcinata si ca va da nastere primului sau copil in luna octombrie, relateaza AP.Lloyd, in varsta de 41 de ani, a facut anuntul miercuri, pe Instagram.

EXCLUSIV VIDEO: O tanara insarcinata s-a speriat de girofarurile Ambulanței pe zebra s-a impiedicat și a cazut

15:30, 04.04.2024 - Incident mai puțin obișnuit astazi in jurul orei 13.30 la intersecția bulevardelor Traian cu Republicii din Baia Mare. The post EXCLUSIV VIDEO: O tanara insarcinata s-a speriat de girofarurile Ambulanței pe zebra s-a impiedicat și a cazut first appeared on Informatia Zilei .

Vladuța Lupau este insarcinata din nou. Modul inedit prin care a facut anunțul: “O alta minune” FOTO

21:50, 23.03.2024 - Este fericire mare in familia indragitei cantarețe: Vladuța Lupau este insarcinata din nou! Vedeta a decis sa impartașeasca frumoasa veste cu admiratorii sai cu o fotografie emoționanta, in care apare alaturi de soț și fiu. Vladuța Lupau este insarcinata din nou Vladuța Lupau este insarcinata din nou!…

Dupa ce a leșinat in piața din Beliu, o femeie insarcinata a fost ajutata prompt de un pompier aradean

08:10, 09.02.2024 - O femeie insarcinata care a leșinat in piața din comuna Beliu a fost ajutata de un pompier aradean – Darius Puf – care a dat... The post Dupa ce a leșinat in piața din Beliu, o femeie insarcinata a fost ajutata prompt de un pompier aradean appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?