Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oficial american: Îngrijorare privind inventarul de muniție al Ucrainei

Publicat:

Tot mai multe ingrijorari apar legat de nevoia de a aduce rapid mai multa muniție in Ucraina - și in special muniție de artilerie, pe masura ce se apropie momentul confruntarilor terestre pentru est.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Moscova reacționeaza dur dupa ce Biden a autorizat Ucraina sa loveasca tinte in Rusia. Medvedev: „Nu este asistenta militara, este o participare la un razboi impotriva noastra”

12:50, 31.05.2024 - Mai multi inalti oficiali rusi au avut reactii virulente vineri, dupa ce un responsabil american a indicat joi ca presedintele american Joe Biden a dat in sfarsit unda verde Ucrainei sa loveasca tinte pe teritoriul rus, langa orasul Harkov.

Ciuca, cu privire la „autorizarea” utilizarii armamentului american de catre Ucraina: O decizie unilaterala

12:35, 31.05.2024 - Presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, a declarat, vineri, ca decizia presedintelui Statelor Unite, Joe Biden, de a permite Ucrainei sa foloseasca armamentul american pentru a lovi tinte pe teritoriul Federației Ruse este una "unilaterala".

Pesimismul persista in SUA - Ajutorul de 60 de miliarde de dolari nu este suficient pentru o contraofensiva rapida a Ucrainei (responsabil militar american)

08:25, 26.04.2024 - Revenirea ajutorului militar american catre Ucraina va permite armatei acestei tari sa reia initiativa impotriva Rusiei, dar pregatirea pentru o contraofensiva va dura mult mai mult, a apreciat joi un oficial militar american, relateaza AFP preluat de agerpres.

Un oficial militar american avertizeaza ca ajutorul SUA nu este suficient pentru o contraofensiva rapida a Ucrainei

07:30, 26.04.2024 - Revenirea ajutorului militar american catre Ucraina va permite armatei acestei tari sa reia initiativa impotriva Rusiei, dar pregatirea pentru o contraofensiva va dura mult mai mult, a apreciat joi un oficial militar american, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Rusia, enervata de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune ca SUA vor fi „umilite la fel ca in Vietnam sau in Afganistan”

17:40, 21.04.2024 - Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a diplomației lui Putin, susține ca ajutorul militar pe care SUA il ofera Ucrainei pentru a se apara de invadatorii ruși este un „razboi hibrid” al SUA impotriva Rusiei și ca acesta „se va sfarșit intr-o umilința similara cu cea din Vietnam sau Afganistan”, relateaza…

Oficial american: Lucram cu Romania cu privire la amenintari

21:35, 16.04.2024 - Asistentul pentru afaceri europene si eurasiatice al secretarului de stat american, James O'Brien, a declarat, marti, ca SUA lucreaza cu Romania in ceea ce priveste amenintarile venite in contextul razboiului din Ucraina, potrivit Agerpres.

Ucraina va ramane fara muniție și fara rachete de interceptare „in scurt timp”, avertizeza comandantul trupelor NATO din Europa

13:26, 11.04.2024 - Comandantul Suprem al Forțelor Intrunite ale NATO in Europa, generalul Christopher Cavoli, a avertizat ca, fara sprijinul american, Forțele Armate ale Ucrainei ar putea ramane rapid fara muniție de artilerie și echipamente de aparare antiaeriana.

Șeful NATO bate cu pumnul in masa și avertizeaza: 'Ucraina, pur si simplu, nu poate astepta. Are nevoie de aparare antiaeriana, munitie si ajutor acum'

21:26, 10.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, le-a cerut miercuri aliatilor Ucrainei sa-i furnizeze acesteia rapid mai multe munitii, sisteme antiaeriene si alte ajutoare militare pentru a rezista in fata ofensivei ruse, in timp ce generalul american Christopher Cavoli, comandantul Fortelor Aliate in…


Ce parere ai despre aceasta stire?