Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Octavian Bădescu, fondator Sameday Courier:”Piața românească de curierat se consolidează. Crește zona de e-commerce”

Publicat:

”Piața romaneasca de curierat se consolideaza, iar provocarile vin in primul rand din zona de gestionare operaționala a dezvoltarii. Crește zona de e-commerce, cresc și livrarile catre persoane fizice, crește nevoia pentru livrarile programate la anumite ore”, spune , antreprenor și fondator al .

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medicamente generice, retrase de pe piața romaneasca. Unele sunt folosite pentru tratarea cancerului

09:50, 28.05.2024 - Sapte medicamente generice, dintre care doua folosite la tratarea cancerului, ar putea fi retrase de pe piata romaneasca, a anuntat . Este o decizie luata dupa ce institutia europeana similara a recomandat ca peste 350 de astfel de produse ale unor companii europene sa fie retrase, deoarece a constatat…

Piata romaneasca de investitii imobiliare a incheiat primul trimestru cu tranzactii de 202 mil euro

17:50, 21.05.2024 - Piata romaneasca de investitii imobiliare a incheiat primul trimestru cu tranzactii de 202 milioane de euro, in crestere cu 69% fata de primele trei luni din 2023, segmentul retail reprezentand aproximativ doua treimi din volum, arata raportul Colliers „C

In Ramnicu Valcea, fast-food din Finlanda – HESBURGER

06:10, 17.05.2024 -  11 total views Deși pe piața romaneasca opereaza cele mai importante lanțuri de fast-food din lume, se pare ca mai este loc și pentru alte restaurante cu același specific. Anul acesta, in Ramnicu Valcea, iubitorii acestui gen de mancare vor avea parte de o mare surpriza – restaurant fast-food finlandez!…

Scemtovici & Benowitz Gallery: “Piața de arta din Romania a avut profit negativ in 2022, dar colaborarea intre operatorii culturali poate crește performanța sectorului”

01:06, 17.05.2024 - Piața romaneasca de arta a incheiat anul 2022 pe pierdere, potrivit studiului realizat de o agenție de marketing specializata in industriile culturale și creative, comandat de Scemtovici & Benowitz Gallery.

eMAG cucerește Ungaria. Cumpara compania de curierat Sprinter care are o prezența de peste 25 de ani pe piața maghiara

16:30, 22.04.2024 - Ca parte a strategiei de extindere a infrastructurii de livrare din regiune, Sameday - compania deținuta de eMag, care a introdus livrarea in easybox in piața din Romania, anunța intenția de a prelua compania de curierat rapid Sprinter din Ungaria.

Firma romaneasca de curierat Sameday vrea sa cumpere un operator din Ungaria

15:05, 22.04.2024 - Firma romaneasca de curierat rapid Sameday, deținuta acum de colosul e-commerce eMag, a anunțat, luni, intr-un comunicat transmis StartupCafe.ro, ca intenționeaza sa cumpere un operator din Ungaria, care deține 450 de puncte de livrare și capacitate home delivery.

Țigari falsificate, pe piața romaneasca. Infractorii foloseau un grafician pentru copii reușite ale originalelor

09:55, 16.04.2024 - O grupare infracționala care s-a format pentru a falsifica țigari și a le vinde pe piața locala a angajat chiar și un grafician pentru a copia cat mai fidel grafica pachetelor de țigari. au fost percheziții la falsificatori, in Bacau, Neamț și Suceava.

Volkswagen reduce prețul mașinilor electrice și cu motor termic

16:51, 11.04.2024 - Volkswagen a raportat o creștere neașteptat de puternica a livrarilor sale de mașini electrice și cu motoare cu combustie in China in primul trimestru, ajutata de reducerile de preț, in timp ce livrarile de vehicule electrice in Europa au scazut brusc din cauza reducerii cererii. Cel mai mare producator…


Ce parere ai despre aceasta stire?