Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ochelari şi consult oftalmologic gratuit

Publicat:

vrea sa faca 1.000 de oameni fericiti. In 29 aprilie, presedintele , , insotit de optometristii , si membri ai clubului, vor demara proiectul ,,1.000 de oameni fericiti’’, prin care vor oferi ochelari si consult oftalmologic de specialitate pentru 1.000 de persoane din Bihor.

Citeste articolul mai departe pe bihon.ro…  

Sursa articol: bihon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Concertul gratuit susținut de Madonna pe plaja Copacabana din Brazilia a atras 1,6 milioane de oameni VIDEO

13:00, 05.05.2024 - Peste un milion de persoane s-au inghesuit sambata pe plaja Copacabana din Brazilia pentru un concert gratuit al Madonnei, infruntand temperaturile ridicate pentru a asista la finalul turneului sau mondial „Celebration”.

Madonna a dat un concert gratuit pe cea mai cunoscuta plaja din Brazilia. 1,6 milioane de oameni au venit sa o vada

11:40, 05.05.2024 - Madonna a sustinut un concert gratuit pe plaja Copacabana sambata seara, transformand intinderea de nisip din Rio de Janeiro intr-un imens ring de dans, plin de o multime de fani, relateaza News.ro.

150 de oameni din comuna Fantanele au fost consultați gratuit și au primit la final ...

11:05, 01.04.2024 - Un numar de 150 de persoane din comuna Fantanele știu acum mult mai exact care este starea lor de sanatate și ce pași trebuie sa urmeze mai departe. Și asta grație unei acțiuni organizata de viceprimarul comunei Fantanele, Marian Sabie, o acțiune gandita și planificata de mai multa vreme, impreuna ...

Contracte de finanțare a cadastrului gratuit in 46 de localitați din Bihor

10:55, 12.03.2024 - Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliara (OCPI) Bihor va incheia contracte de finanțare a lucrarilor de inregistrare sistematica a imobilelor pe sectoare cadastrale cu 46 de unitați administrativ-teritoriale (UAT) din cele 77 eligibile.

Avocat trimis in judecata pentru camatarie. A lasat fara case cel puțin 12 oameni sarmani sau cu diverse probleme

17:11, 06.03.2024 - Un avocat din Bihor, secretara lui, un notar si doi interlopi au fost trimisi in judecata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Oradea, dupa ce au lasat fara case cel putin 12 persoane vulnerabile, prin camatarie, santaje si inselaciuni.

„Am ucis-o pentru ca nu suport sa vad oameni fericiți”, declarația ucigașului fetei de 14 ani din Craiova, Melis. Se cere inchisoare pe viața

15:16, 29.02.2024 - Criminalul lui Melis, fata de 14 ani din Craiova, ucisa cu sange rece in iunie 2023, in Gradina Botanica, a fost adus in fața instanței. Joi a avut loc un nou termen de judecata in procesul lui Mario Fojica, tanarul de 18 ani care i-a atacat pe Melis și prietenul ei. El a recunoscut crima […] The post…

Criminalul din Gradina Botanica, declarație șocanta in instanța. Sora victimei: „Nu-i place sa vada oameni fericiți“

14:45, 29.02.2024 - Mario Alexandru Fojica, elevul de la Liceul Militar din Craiova, care a ucis-o pe Melis Mihaela Lungu și l-a ranit grav pe Emanuel Badica, a fost audiat de magistrați. „Era indiferent, nu parea deloc afectat“, spun martorii din sala.

Elevul care a ucis o tanara și i-a injunghiat prietenul in Gradina Botanica din Craiova a spus ca "nu suporta sa vada oameni fericiți"

11:35, 29.02.2024 - Declarație șocanta in instanța a adolescentului care acuzat ca vara trecuta a omorat o tanara și l-a ranit grav pe iubitul acesteia in Gradina Botanica din Craiova. Elevul care a comis atacul criminal și parinții acestuia sunt audiați astazi.


Ce parere ai despre aceasta stire?