Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Zăvoranu, vizită la medicul estetician. La ce procedură a apelat bruneta

Publicat:

le da clasa multor tinere cu aspectul ei fizic și bine le face, caci are cu ce! Focoasa bruneta ține foarte mult la imaginea ei și iși dorește sa arate mereu impecabil, dar ii și reușește acest lucru!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana Maria Mocanu, din nou in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat: „Este o necesitate” / FOTO

12:21, 05.04.2024 - Ana Maria Mocanu a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Fosta asistenta TV spune ca a fost mai degraba nevoita sa apeleze la o intervenție decat pentru ca și-a dorit, așa ca, s-a lasat pe mainile specialistului. In plus, iși dorește sa iși faca și o alta procedura peste cateva luni.

Adrian Mutu a apelat la o intervenție estetica! Procedura a avut loc in Turcia / VIDEO

13:45, 19.03.2024 - Adrian Mutu a luat o decizie de ultim moment! "Briliantul" a apelat la o intervenție estetica, procedura care a avut loc in Turcia. Iata ce schimbare a decis antrenorul de la CFR Cluj sa faca, dar și ce postare a facut, in urma cu puțin timp, in mediul online!

Shamieh Hussein, medicul estetician al vedetelor, acuzat ca a mutilat mai multi pacienti, pus sub control judiciar

09:45, 14.03.2024 - Medicul estetician acuzat ca a efectuat mai multe interventii chirurgicale in urma carora mai multi pacienti au suferit afectiuni estetice grave si permanente este cercetat sub control judiciar si are interdictia de a mai efectua operatii, a informat joi Inspectoratul de Politie Judetean.

Mirela Vaida, in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat prezentatoarea de la Acces Direct: „Trebuie sa am grija”

13:25, 27.02.2024 - Mirela Vaida a fost, de curand, in cabinetul medicului estetician. Prezentatoarea de la Acces Direct a facut o mica schimbare, pe care a facut-o mai degraba de nevoie, decat pentru ca iși dorea.

Medic pedodont, despre sigilarile dentare. Ce sunt și cand se fac?

06:10, 26.02.2024 - In ultimii ani, sigilarea dentara a devenit o manopera din ce in ce mai populara, mulți parinți apeland la medicul stomatolog pentru a le solicita acest serviciu pentru dinții copiilor. Ce reprezinta sigilarile și de ce sunt acestea importante? Medicul pedodont Larisa Munteanu (Caldarușa) ofera cateva…

Bianca Dragușanu, o noua vizita in cabinetul medicului estetician! La ce intervenții a apelat vedeta: “Vom injecta…”

17:35, 23.02.2024 - Bianca Dragușanu a facut o noua vizita in cabinetul medicului estetician. Vedeta a facut doua intervenții minore la nivelul feței, pentru a avea un chip cat mai armonios. Pe rețelele de socializare a povestit fanilor fiecare proces suferit.

Bianca Dragușanu și-a dus mama la medical estetician. La ce intervenție a apelat: ”O fac și mai frumoasa”

16:56, 12.02.2024 - Bianca Dragușanu este pusa pe schimbari mari! Dupa mai multe vizite la medicul estetician, a decis ca este momentul ca și mama ei sa treaca printr-o transformare. Din acest motiv, a dus-o la medicul care a operat-o pe ea. Iata la ce intervenție a apelat!


Ce parere ai despre aceasta stire?