Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Zăvoranu, devastată de durere: "E la pământ. Nu vrea să mănânce!"

Publicat:

trece printr-o perioada extrem de grea. În urma cu doua saptamâni l-a pierdut pe pisoiul Marty, cel pe care îl considera copilul ei. 

Doborâta de moartea fiintei pe care o iubea cel mai tare, vedeta abia mai reuseste sa-si gaseasca linistea. "Oana este deprimata. E la pamânt. Se trezește și spune Marty, Marty meu. Unde e copilul meu? Unde sunt ochișorii mei? Oana nu vrea sa manânce pentru ca îmi spune: <<Alex, nu pot sa manânc când știu ca copilul meu e sub pamânt și nu mananca>>. Crede-ma…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Intoarcerea pe Pamant a capsulei Starliner, amanata cu opt zile. Inca o scurgere de heliu a fost descoperita de NASA

18:40, 14.06.2024 - Capsula spatiala Boeing Starliner, cu primul sau echipaj de astronauti, urmeaza sa paraseasca Statia Spatiala Internationala (ISS) si sa inceapa calatoria de intoarcere pe Pamant la data de 22 iunie, a anuntat vineri agentia spatiala americana NASA, noul termen oferind mai mult timp pentru finalizarea…

Un coral rosu, observat pentru prima oara in apele de mica adancime din acest loc de pe Pamant

21:45, 07.06.2024 - Un tip de coral rosu a fost descoperit in extremitatea sudica a Patagoniei chiliene, in Stramtoarea Magellan, cel mai sudic si mai putin adanc loc in care a fost observat vreodata, au anuntat vineri oamenii de stiinta, citati de AFP.

Ce mesaj i-a trimis Patrizia, una dintre romancele moarte in viiturile din Italia, mamei sale inainte de tragedie. Femeia, devastata de durere: „Pot sa ma duc la...”

11:35, 05.06.2024 - Mesajul pe care Patrizia, una dintre romancele moarte in viiturile din Italia, i l-a trimis mamei sale inainte de tragedie. Femeia este devastata din cauza pierderii și este de parere ca fiica ei ar fi putut sa se salveze.

Iadul pe pamant: 52,3 grade la umbra. Copii leșinați la școala. Șoferii cu mainile arse pe volan. Morga, depașita de victimele caldurii

15:26, 30.05.2024 - India este lovita de un val de caldura fara precedent. 52,3 grade Celsius s-au inregistrat joi, un record național cu mai mult de un grad peste cel precedent. Datele vin de la o stație meteo automata și autoritațile iși pun problema ca a fost o eroare de senzor. Caldura insuportabila a facut și victime…

Omul numarul doi al Rusiei crede ca Siberia va fi unul dintre cele mai sigure locuri de pe Pamant și de aceea „elitele anglo-saxone“ vor sa cucereasca regiunea

17:50, 28.04.2024 - Cand supervulcanul Yellowstone va erupe, va anihila toate formele de viața de pe continentul nord-american. Siberia va deveni unul dintre cele mai sigure locuri de pe Pamant - ceea ce reprezinta inca un motiv pentru care "elitele anglo-saxone" vor sa cucereasca regiunea de la Rusia.

Celibatul crește riscul de ingrașare, spun cercetatorii: Femeile sunt mai predispuse sa manance haotic

04:50, 17.04.2024 - Un studiu recent realizat de UCLA Health din Los Angeles a scos la iveala o legatura ingrijoratoare intre singuratatea la femei și tendința lor de a consuma alimente nesanatoase. Femeile care se simt singure tind sa manance mai mult și mai prost. Au o preferința pentru alimentele bogate in zahar.

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Declarațiile dureroase ale apropiaților celor trei tineri morți in accidentul din Neamț. Familia este devastata: ”Foarte multa durere”

16:41, 31.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, duminica, in Neamț. Trei tineri au murit in urma unui accident rutier foarte grav. Familiile lor sunt devastate, iar apropiații au facut declarații dureroase. Cei trei tineri erau foarte apreciați de cei din jurul lor.


Ce parere ai despre aceasta stire?