Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Zăvoranu a fost jefuită! Ce se întâmplă acum cu ea

Publicat:

trece prin momente grele, linistea lasându-se asteptata în viata brunetei. Vedeta a anuntat ca a fost neoita sa cheme Politia, acuzând ca ar fi fost jefuita.

este în plin razboi cu unul dintre oamenii care au fost în fruntea firmei mamei sale. Bruneta sustine ca acesta i-ar fi furat toate actele din seiful firmei, cât si una dintre stampile.

"Chiar în acest moment am chemat Politia la . a furat toate actele din seiful firmei si a treia stampila a firmei, lucru…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Zavoranu castiga sume uriase doar din TikTok, dar se judeca in instanta pentru bani. Cine i-a adus prejudicii financiare: „Am intrat intr-un cuib cu viespi”

11:10, 04.05.2024 - Oana Zavoranu a decis sa se retraga de pe micile ecrane și sa se axeze pe mediul online. Bruneta este destul de activa pe TikTok, iar platforma a devenit o sursa importanta de venit pentru ea. Cati bani a ajuns sa caștige vedeta in doua saptamani doar din TikTok! Alți romani muncesc luni de zile […]…

Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu! A pierdut 50.000 de euro, dar a și caștigat. Declarații exclusive / VIDEO

22:50, 26.03.2024 - Din ce face bani, in prezent, Oana Zavoranu. Bruneta face declarații exclusive despre ocupația care ii aduce venituri, in momentul de fața. Care este cea mai mare suma pe care vedeta a caștigat-o din noua afacere.

Politia letona va verifica actele alegatorilor rusi care merg sa voteze la ambasada din Riga

22:55, 11.03.2024 - Seful politiei letone a avertizat luni ca cetatenii rusi care vor merge sa voteze pentru alegerile prezidentiale la ambasada Rusiei din Riga intre 15 si 17 martie vor fi supusi verificarilor permiselor de sedere si vor fi expulzati daca este necesar, scrie AFP.

Barbatul care a furat seifurile cu peste 42.000 de lei din doua case de pariuri din Prahova a fost arestat preventiv

11:50, 29.02.2024 - Instanța a decis cercetarea sub arest preventiv a barbatului 36 de ani din Dumbravești care in lunile decembrie și ianuarie a spart doua case de pariuri din Plopeni și Slanic, sustragand 42.300 de lei, informeaza Observatorul Prahovean.Suspectul este acuzat ca a spart, la jumatatea lunii decembrie,…

Star Matinal. Adriana Bahmuțeanu, terorizata de primul soț. Barbatul i-a pus pistolul la tampla vedetei: „Preferam sa mor” / VIDEO

13:51, 23.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a gasit puterea și a vorbit despre momentele in care a fost traumatizata de primul ei soț. Vedeta susține ca barbatul nu a mai ținut cont de nimic și i-a pus pistolul la tampla. Bruneta a trecut prin clipe de coșmar din cauza relației toxice pe care a avut-o.


Ce parere ai despre aceasta stire?