Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oana Sârbu, în lacrimi de ziua ei: "M-am emoţionat şi am plâns"

Publicat:

Oana Sîrbu îsi sarbatoreste, astazi, ziua de nastere. a surprins-o pe artista cu un buchet mare de flori.

Oana Sîrbu a declarat la ""l, de la Antena Stars, ca s-a emotionat si a plâns când a vazut toate mesajele de pe un cont de socializare pe care le-a primit.

"De dimineata m-am trezit si am dus copilul la gradi si am scos câinele afara. Am venit acasa si m-am uitat cum curg mesajele pe facebook si m-am emotionat si am plâns. Tatal meu mi-a dat un mesaj foarte…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

Emotionat pana la lacrimi, Jurgen Klopp a citit scrisori de la fanii echipei Liverpool: Este absolut minunat

13:36, 22.05.2024 - Inainte de plecarea sa de la Liverpool, tehnicianul Jurgen Klopp si-a rezervat timp pentru a citi in biroul sau mai multe scrisori si a deschide cadouri de la suporteri. Imaginile emotionante au fost postate de FC Liverpool in social media, potrivit news.ro

Poftiți pe la noi. Jador, in lacrimi! Ce l-a facut pe artist sa izbucneasca in plans: "Eu sunt foarte..." / VIDEO

21:40, 20.05.2024 - In episodul din aceasta seara a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea, difuzat pe data de 20 mai 2024, Nea Marin a prezentat-o vedetelor din echipa lui pe doamna Floarea o femeie care umreaza sa implineasca 81 de ani și care, pana acum, intr-un singur an și-a serbat ziua de naștere.

Vacanța de vedeta. Laura Cosoi, in lacrimi! Ce a emoționat-o pe frumoasa prezentatoare TV: "Imi aduce aminte..." /  VIDEO

16:25, 27.04.2024 - Moment emoționant in cadrul ediției de astazi a emisiunii Vacanța de vedeta. Laura Cosoi a izbucnit in lacrimi, in timp ce in platou se afla Alexandra Ungureanu. Ce a emoționat-o pe frumoasa prezentatoare TV.

(video) Mia Rusu, din Chișinau, a emoționat-o pana la lacrimi cu vocea sa pe Andra la „Romanii au talent”: „Ești foarte curajoasa. Cred ca ești facuta pentru muzica!”

11:00, 27.04.2024 - Mia Rusu are 12 ani, este din Chișinau, Moldova, și a dovedit ca este talentata și foarte ambițioasa. Pasiunea pentru muzica a descoperit-o la varsta de 5 ani, cand a inceput sa cante melodiile din filmele și desenele animate pe care le urmarea, scrie protv.ro .

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Richard Abou Zaki, in lacrimi! Din ce motiv s-a emoționat juratul: „M-a crescut singura...” / VIDEO

23:55, 18.03.2024 - In prima ediție a celebrului show culinar Chefi la cuțite Richard Abou Zaki nu s-a mai putut abține și a izbucnit in lacrimi! Din ce motiv s-a emoționat juratul. Ce a dezvaluit despre familia lui.

Mirela Retegan și fiica ei, Maya, in lacrimi la TV. Ce au dezvaluit despre Gașca Zurli: „Am obosit”. Dani Oțil, emoționat profund

20:40, 08.03.2024 - Mirela Retegan și fiica ei au fost prezente in platoul Neatza cu Razvan și Dani, intr-o ediție speciala de 8 martie. Cele doua au vorbit despre relația lor speciala, dar și despre viitorul proiectului Gașca Zurli.

Catalin Zmarandescu, asa cum nu l-ai mai vazut. A plans ca un copil la Survivor All Stars, ce l-a emotionat atat de tare: „Foarte mult visez”

23:15, 07.03.2024 - Imagini neașteptate cu Catalin Zmarandescu, in ediția de joi, 7 martie 2024, la Survivor All Stars. Concurentul a plans ca un copil in fața camerelor de filmat, cand a discutat cu o persoana draga lui. Aproape nimeni nu s-a așteptat la așa ceva. „Foarte mult visez”. Foto Catalin Zmarandescu, o apariție…


Ce parere ai despre aceasta stire?