Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Oamenii de știință au descoperit o nouă dovadă că OMUL NU SE TRAGE DIN MAIMUȚĂ

Publicat:

Acum, oamenii de stiinta au facut o noua descoperire despre acest stramos comun. Cercetatorii au descoperit ca acest stramos nu era un hominid care mergea pe incheieturile degetelor de la antebrate si care umbla prin copaci la fel ca cimpanzeii de astazi, ceea ce reprezinta o provocare pentru teoriile acceptate despre evolutia umana, scrie descopera.ro. 

Astfel, in loc sa fie un proto-cimpanzeu, asa cum se credea pana acum, stramosul comun al oamenilor si al maimutelor era un fel de maimuta care nu se asemana cu nicio specie existenta astazi.

De la acest stramos comun, oamenii

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Alcoolul in timpul zborului, pericol uriaș pentru sanatate! Avertismentul medicilor

14:15, 05.06.2024 - Majoritatea companiilor aeriene le ofera pasagerilor posibilitatea sa achiziționeze bauturi alcoolice de la bordul aeronavelor. Unele persoane consuma alcool pentru a-și inhiba frica de zbor, altele pentru ca sunt de parere ca adorm mai repede pe timpul zborului de lunga durata sau doar pentru a se…

Oamenii de știința vorbesc despre un mister uriaș: cineva sau ceva a intervenit in creația speciei umane, acum 2 milioane de ani

05:25, 24.05.2024 - Cercetatorii de la Institutul Gladstone de Știința a Datelor și Biotehnologie din SUA au lansat un studiu amplu pentru a clarifica momentul in care specia umana s-a separat de evoluția animalelor, dezvoltand conștiința și luciditatea. Cine a influențat evoluția creierului uman acum 2 milioane de ani?

Cercetatorii au rezolvat misterul „copacului vieții”

00:51, 21.05.2024 - Oamenii de știința au rezolvat misterul originii stravechilor baobabi, care au aparut acum 21 de milioane de ani in Madagascar. Potrivit studiilor ADN, emblematicii copaci au aparut in Madagascar acum 21 de milioane de ani. Semințele lor au fost transportate mai apoi de curenții oceanici pina in Australia…

o noua cercetare pare sa demonstreze ca inteligența artificiala nu este imparțiala

10:55, 18.05.2024 - O noua cercetare condusa de Universitatea Johns Hopkins sugereaza ca chatboții, deseori percepuți ca fiind imparțiali, pot de fapt sa intareasca ideologiile existente și sa contribuie la creșterea polarizarii pe teme controversate, scrie earth.com. Acest studiu contesta credința comuna ca chatbots ofera…

Misterul ‘Copacului vieții’ a fost rezolvat de oamenii de știința. Povestea lui a inceput in urma cu 21 de milioane de ani

07:56, 16.05.2024 - Oamenii de știința au rezolvat misterul originii stravechilor arbori baobab. Conform studiilor ADN, acești arbori emblematici au aparut pentru prima data in Madagascar, in urma cu 21 de milioane de ani, scrie BBC. Semințele lor au fost ulterior transportate de curenții oceanici in Australia și, de asemenea,…

Cat rezista o civilizație pana sa se prabușeasca. Oamenii de știința au aflat raspunsul

23:25, 13.05.2024 - Este omniprezenta in filozofie și in cultura populara ideea ca statele, societațile și civilizațiile cresc, apoi stagneaza și, in cele din urma, se prabușesc. Oamenii de știința au finalizat recent cel mai amplu studiu realizat vreodata pentru a afla daca "societațile care imbatranesc" pot fi intr-adevar…

Legatura mortala: poluarea cu plastic și schimbarile climatice

02:30, 22.03.2024 - Studiul, publicat in revista Nature Communications, a descoperit o legatura inextricabila intre incalzirea globala și poluarea cu plastic, formind un "cerc vicios" in care fiecare problema o amplifica pe cealalta. Oamenii de știința suedezi avertizeaza ca acest ciclu interactiv agraveaza incalzirea…

Operațiile bariatrice imbunatațesc sanatatea inimii și scad tensiunea

00:16, 20.03.2024 - Chirurgia bariatrica poate imbunatați considerabil starea cardiometabolica, in special in randul persoanelor mai tinere, a femeilor, sau a celor fara comorbiditați, conform unui nou studiu publicat in Journal of the Endocrine Society din SUA, prelua de Hotnews. In cadrul studiului, echipa de cercetatori…


Ce parere ai despre aceasta stire?