Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O româncă din Italia, acuzată de maltratarea unor bătrâni: „Ai tăi nu mai vin, vine doar moartea la tine”

Publicat:

O romanca din Italia este acuzata de maltratarea unor batrani si de faptul ca ar fi infiintat un azil ilegal in Montevelio (Bologna). Alaturi de romanca sunt anchetate și trei surori italience. Politistii au intrat in posesia mai multor inregistrari din care reiese faptul ca batranii erau supusi unui tratament inuman. In inregistrari se aude […] Source

Citeste articolul mai departe pe emaramures.ro…  

Sursa articol: emaramures.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicoleta are 26 de ani și a ajuns dupa gratii. Romanca a ucis un barbat in Italia

14:01, 17.05.2024 - Cum s-a intamplat totulIn noaptea fatidica, barbatul a fost sugrumat pana la moarte. Polițiștii din Italia au investigat temeinic cazul și, in urma anchetelor, au stabilit ca Nicoleta este vinovata de comiterea crimei. Potrivit anchetei, intre cei doi exista o relație complexa, care a inceput ca una…

Romanca, protagonista unui show la un post tv național din Italia. Este acuzata ca a inșelat italieni VIDEO

19:20, 16.05.2024 - O romanca din Gorj, stripteuza in Italia, a fost protagonista unei emisiuni de televiziune de la un post național din Peninsula. Simona Filip este acuzata ca a inșelat mai mulți italieni cu sume mari de bani și obiecte de lux.

Caz ingrozitor in Italia. O romanca a fost gasita moarta in casa. Care ar fi cauza decesului

10:10, 03.05.2024 - O romanca și-a gasit sfarșitul cu cateva zile inainte de Paște, in Italia. Aceasta a fost gasita moarta intr-o locuința in care mai stateau și alte persoane, venite in vizita. Polițiștii au efectuat cercetari la fața locului, pentru a afla care ar fi cauza decesului.

Caz șocant: a facut avort acasa, apoi a ascuns fatul in frigider

17:35, 01.04.2024 - O romanca din Italia a facut avort acasa, apoi a ascuns fatul intr-un congelator. Polițiștii au gasit bebelușul de 4 luni inghețat complet. Cazul a șocat Italia, iar romanca a ajuns pe mana poliției. Totul a ieșit la iveala dupa ce femeia s-a prezentat la spital cu sangerari abundente și le-a spus doctorilor…

O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai ei mici, morți intr-un incendiu din Italia

12:35, 15.03.2024 - O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai ei au murit vineri dimineața intr-un incendiu in apartamentul lor din Bologna, Italia. Femeia, Stefania Alexandra... The post O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai ei mici, morți intr-un incendiu din Italia appeared first on Special Arad · ultimele știri…

Tragedie in Italia. O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu la Bologna

11:16, 15.03.2024 - O romanca in varsta de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, relateaza EFE, potrivit Agerpres. 

Caz ingrozitor in Italia. O romanca este acuzata de omor, dupa ce a lovit cu mașina un marocan

23:05, 14.03.2024 - O romanca are probleme grave cu legea in Italia. Risca mulți ani de inchisoare, caci este acuzata de omor. Femeia a lovit mortal un marocan, in timp ce se afla la volanul mașinii sale. Barbatul a suferit rani foarte grave, care i-au fost fatale.

Badanta romanca in Italia, acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Ce acuzații ii aduce fiica varstnicei: „Nu este posibil...”

11:30, 14.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Torino, Italia! O badanda romanca in Italia este acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Iata ce acuzații ii aduce fiica varstnicei in varsta de 78 de ani!


Ce parere ai despre aceasta stire?